Boeken = simpel

Tammo

(1)
Vriendelijk
Inspirerend
Communicatief
Thuisstudio Rubroekstraat
vanaf€ 20per 30 min.
Privéles
Thuisstudio Rubroekstraat
vanaf€ 20per 30 min.

Basles en gitaarles in Rotterdam Crooswijk

Tammo Deuling is een bassist, afgestudeerd aan Codarts te Rotterdam. Naast basgitaar spelen is hij al sinds het begin van zijn muzikale verleden bezig met liedjes schrijven en zingen. Hij schrijft voornamelijk op gitaar en kan ook met dit instrument goed overweg. Hij is zanger/bassist van de band, Shoebills, een rocktrio geïnspireerd door de jaren 60 en 70.

Basgitaarles

Basgitaar is het instrument wat ik het langste speel en waar ik op afgestudeerd ben. Ik wil in de lessen direct in liedjes duiken die jij tof vindt. Dit is naar mijn idee de beste manier om basgitaar te leren spelen en te begrijpen. Het is een onderschat instrument en zijn functie is heel belangrijk in muziek. Het is niet moeilijk om bassist te zijn. Het is moeilijk om een goede bassist te zijn. Daar wil ik jou graag bij helpen!

Gitaarles

Ik ben voornamelijk een fan van blues, country en 60’s rock, dus als je gek bent op die stijlen ben je op het juiste adres! We kunnen focussen op jezelf begeleiden of iemand anders of juist gitaarsolo’s uitzoeken. Bij beginnende gitaristen wil ik graag zo snel mogelijk werken aan wat de leerling leuk vindt. Leren door middel van te doen en de muziek te spelen die jij te gek vindt!

Songwriting

Door middel van songwriting ben ik instrumenten gaan leren. Vanaf het eerste moment dat ik een instrument ging bespelen ben ik gaan schrijven. Ik vind dit het leukste onderdeel van muziek. Het bedenken van nieuwe manieren om jezelf te uiten. Ik ben benieuwd hoe en wat jij schrijft en wil op een coachende manier de songwriting lessen benaderen.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Tammo

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.