Boeken = simpel

Simone

(3)
Vriendelijk
Geduldig
Deskundig
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat
vanaf € 21,50 per 30 min.
Privéles
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat
vanaf € 21,50 per 30 min.

Afdeling Argentijnse Tango

Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te gaan studeren. Tijdens haar studie werd haar liefde voor de Argentijnse tango zo groot dat ze besloot over te stappen naar de afdeling Argentijnse Tango van het conservatorium om daar bandoneon te studeren. Deze studie heeft ze in 2014 met een 9 afgerond.Simone is momenteel vooral actief als bandoneoniste in verschillende bands maar ook als soliste bij verschillende orkesten. Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren op zowel bandoneon als accordeon. Naast bandoneonles en accordeonles geeft ze ook pianoles voor beginners en verzorgt ze muziektheorie lessen die je goed kunnen helpen bij de instrumentale lessen.

Bandoneoniste

Simone is momenteel vooral actief als bandoneoniste in verschillende bands maar ook als soliste bij verschillende orkesten. Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren op zowel bandoneon als accordeon. Ook geeft ze pianoles aan beginnende studentes en verzorgt ze muziektheorie lessen die je goed kunnen helpen bij de instrumentale lessen.

Bandoneonles

Ben je erg benieuwd naar de mystiek rondom de bandoneon en wil je het al lang eens proberen? Wacht dan niet langer! Simone is gespecialiseerd in Argentijnse tango muziek en kan je veel leren over zowel de bandoneon als over de Argentijnse tango.De prachtige klank van het instrument zal je blijven motiveren en inspireren. Stap voor stap zal ik je begeleiden om uiteindelijk mooie nummers op de bandoneon te kunnen spelen. Ben jij ook zo benieuwd? Boek direct je proefles online!

 

Accordeonles

Simone heeft jarenlange ervaring als accordeoniste en is ook een ervaren accordeon docente. Je kunt alle kanten op met het instrument. Eerst leggen we samen een goede basis en daarna kijken we welke richting je graag op wilt gaan qua muziek stijl(en)

Pianoles voor beginners

Ben je op zoek naar pianoles en ben je beginnend? Dan kan je ook bij Simone terecht voor pianoles! De lessen worden gegeven in Rotterdam Delfshaven

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Pieter de Hoochstraat in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens. Let op: wegens de coronamaatregelen kan de docent aanbieden om de lessen op dit moment via video te laten verlopen.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft momenteel geen beschikbaarheid, maar je kunt een bericht sturen via het contactformuluer.

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Simone

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.