Boeken = simpel

Sietske

(13)
Doelgericht
Deskundig
Communicatief
Videoles
vanaf € 20,50 per 30 min.
Privéles
Videoles
vanaf € 20,50 per 30 min.

ABOUT

Sietske komt uit een muzikaal nest dus muziek maken en zingen doet ze al van jongs af aan! In 2014 nam ze deel aan The Voice of Holland, waar ze veel indruk maakte met haar eigen, akoestische versie van het nummer ‘Rather Be’ aan de piano. Sietske geeft het liefst een eigen draai aan liedjes, wat ze ook altijd toepast in haar lessen. Daarnaast maakt ze eigen muziek onder de naam Ella East en is ze afgestudeerd aan het conservatorium Codarts in de richting Zang en Songwriting + Minor Educatie.

IEDEREEN KAN ZINGEN!

Iedereen kan zingen als je het maar durft! Sietske weet zelf als geen ander hoe spannend zingen kan zijn. Ze zorgt in de lessen daarom altijd voor een veilige sfeer om in alle vrijheid nieuwe dingen uit te kunnen proberen met je stem.

MEER DAN TECHNIEK

Zingen is veel meer dan alleen zangtechniek. Je wilt met jouw stem tenslotte iets vertellen. In de zanglessen werkt Sietske naast zangtechniek ook aan zangexpressie; het overbrengen van jouw verhaal. We willen tenslotte geen ‘copycats’ worden. Zangtechniek is slechts een middel om jouw verhaal beter te kunnen overbrengen naast dat je je stem natuurlijk gezond wilt gebruiken!

EIGEN SOUND

Elke stem is uniek. Sietske daagt je uit om de mogelijkheden van je stem te ontdekken en samen op zoek te gaan naar jouw eigen sound. Jouw verhaal staat centraal! We kijken samen naar de mogelijkheden van je stem en breiden je pallet uit waarbij jij zelf kiest wat je wilt zingen.

Wil jij je stem beter onder controle krijgen? Meer weten over zangtechnieken en hoe je jezelf het best presenteert? Schrijf je je eigen liedjes of wil je leren schrijven? Wil je jezelf ook kunnen begeleiden op je instrument tijdens het zingen? Een eigen sound ontwikkelen in je zang? Of gewoon leren durven zingen?! Dan zit je bij Sietske goed!

GROEPSLES ZANG

Zing je graag maar vind je het te spannend om solo te zingen? Dan is er ook de mogelijkheid te zingen in een groep. In de groepslessen werken we aan verschillende onderdelen zoals samenklank, meerstemmigheid en podiumpresentatie. De groepslessen vinden plaats in Capelle a/d IJssel en je kunt kiezen om wekelijks of tweewekelijks deel te nemen aan de lessen.

GROEPSLES NAAST PRIVÉLES

Leerlingen die al privéles volgen en daarnaast deel willen nemen aan groepsles krijgen korting! Wil je je aanmelden als vaste leerling, neem dan contact op met info@schoolofmusic.nl voor de inschrijving.

TIJDEN GROEPSLES:

Groepsles Jongeren  (13-17)
18.30-19.30: donderdag wekelijks/tweewekelijks

Groepsles Volwassenen (18+)
20.30-21.30: dinsdag wekelijks/tweewekelijks

 

Photos by Duy Vu Dinh

Hoe heb je les?

De lessen vinden plaats via een videoverbinding, de docent informeert je over de manier waarop de les wordt gegeven.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 15. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Sietske

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.