Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Fuutstraat
(4)
Privéles
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Breed georiënteerde zangeres

Sietske Oosterhuis, zangeres en songwriter, begon al op jonge leeftijd met muziekmaken. Ze was zes toen ze haar eerste vioollessen kreeg en op haar tiende kwam daar de piano bij. Tijdens haar Middelbare schooltijd aan de Vrije school kwam Sietske voor het eerst in aanraking met (klassieke) koorzang. Op aanraden van haar docent begon ze met klassieke zanglessen. Ook volgde ze lessen zang, dans en drama bij Jeugdtheater Hofplein te Rotterdam. Uiteindelijk vervolgde Sietske haar weg in de popmuziek en nam ze zanglessen bij diverse docenten. Ze studeerde Zang aan het Utrechts Conservatorium in de richting Jazz/Pop en studeerde af aan het Codarts in de richting Pop Zang & Songwriting. In 2014 nam ze deel aan The Voice of Holland, waar ze eindigde in de kwartfinale.

Eigen Muziek

Ook schrijft Sietske haar eigen muziek, die ze nu onder de naam Ella East uitvoert. Met haar band stond ze o.a. op Altersonic (Eurosonic Noorderslag), in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en op meerdere festivals in Nederland. Ze laat zich inspireren door artiesten als London Grammer,  Adele en Sigrid.
Op 7/10 bracht Ella East haar eerste EP ‘’ Where To Go’’ uit en daarna volgden enkele singles.

Focus

Zingen is meer dan alleen techniek. Je wilt met jouw stem tenslotte iets vertellen. In de zanglessen werk ik naast zangtechniek ook aan zangexpressie; het overbrengen van jouw verhaal. We willen tenslotte geen ‘copycats’ worden. Zangtechniek is slechts een middel om jouw verhaal beter te kunnen overbrengen naast dat je je stem natuurlijk gezond wilt gebruiken! We kijken samen naar de mogelijkheden van je stem en breiden je pallet uit waarbij jij zelf kiest wat je wilt zingen.
Wil jij je stem beter onder controle krijgen? Meer weten over zangtechnieken en hoe je jezelf het best presenteert? Schrijf je je eigen liedjes of wil je leren schrijven? Wil je jezelf ook kunnen begeleiden tijdens het zingen en een eigen sound ontwikkelen in je zang? Dan zit je bij Sietske goed!

Leslocaties
De lessen van Sietske vinden plaats in Capelle a/d IJssel of in Rotterdam.

Photos by Duy Vu Dinh

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Fuutstraat in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Sietske