Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Fuutstraat
(7)
Privéles
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

ABOUT
Sietske komt uit een muzikaal nest dus muziek maken en zingen doet ze al van jongs af aan! In 2014 nam ze deel aan The Voice of Holland, waar ze veel indruk maakte met haar eigen, akoestische versie van het nummer ‘Rather Be’ aan de piano. Sietske geeft het liefst een eigen draai aan liedjes, wat ze ook altijd toepast in haar lessen. Daarnaast maakt ze eigen muziek onder de naam Ella East en is ze afgestudeerd aan het conservatorium Codarts in de richting Zang en Songwriting + Minor Educatie.

IEDEREEN KAN ZINGEN!
Iedereen kan zingen als je het maar durft! Sietske weet zelf als geen ander hoe spannend zingen kan zijn. Ze zorgt in de lessen daarom altijd voor een veilige sfeer om in alle vrijheid nieuwe dingen uit te kunnen proberen met je stem.

MEER DAN TECHNIEK
Zingen is veel meer dan alleen zangtechniek. Je wilt met jouw stem tenslotte iets vertellen. In de zanglessen werkt Sietske naast zangtechniek ook aan zangexpressie; het overbrengen van jouw verhaal. We willen tenslotte geen ‘copycats’ worden. Zangtechniek is slechts een middel om jouw verhaal beter te kunnen overbrengen naast dat je je stem natuurlijk gezond wilt gebruiken!

EIGEN SOUND
Elke stem is uniek. Sietske daagt je uit om de mogelijkheden van je stem te ontdekken en samen op zoek te gaan naar jouw eigen sound. Jouw verhaal staat centraal! We kijken samen naar de mogelijkheden van je stem en breiden je pallet uit waarbij jij zelf kiest wat je wilt zingen.

Wil jij je stem beter onder controle krijgen? Meer weten over zangtechnieken en hoe je jezelf het best presenteert? Schrijf je je eigen liedjes of wil je leren schrijven? Wil je jezelf ook kunnen begeleiden op je instrument tijdens het zingen? Een eigen sound ontwikkelen in je zang? Of gewoon leren durven zingen?! Dan zit je bij Sietske goed!

GROEPSLES ZANG
Zing je graag maar vind je het te spannend om solo te zingen? Dan is er ook de mogelijkheid te zingen in een groep. In de groepslessen werken we aan verschillende onderdelen zoals samenklank, meerstemmigheid en podiumpresentatie. De groepslessen vinden plaats in Capelle a/d IJssel en je kunt kiezen om wekelijks of tweewekelijks deel te nemen aan de lessen.
Meer informatie over de tarieven vind je onder voorwaarden & tarieven.

GROEPSLES NAAST PRIVÉLES
Leerlingen die al privéles volgen en daarnaast deel willen nemen aan groepsles krijgen korting! Wil je je aanmelden als vaste leerling, neem dan contact op met info@schoolofmusic.nl voor de inschrijving.

TIJDEN GROEPSLES:

Groepsles Kids (7-12)
16.00-17.00: donderdag wekelijks/tweewekelijks

Groepsles Jongeren  (13-17)
18.30-19.30: donderdag wekelijks/tweewekelijks

Groepsles Volwassenen (18+)
20.30-21.30: dinsdag wekelijks/tweewekelijks

LESLOCATIE

De lessen van Sietske vinden plaats in Capelle a/d IJssel of in Rotterdam bij Sietske thuis.

Photos by Duy Vu Dinh

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Fuutstraat in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Sietske