Boeken = simpel

Rusne

(4)
Vriendelijk
Goed met kinderen
Deskundig
Locatie In de Lugt
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Privéles aan huis
Locatie In de Lugt
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.

Muzikale achtergrond

Hallo, mijn naam is Rusne Jakaityte. Ik begon met piano spelen toen ik 6 jaar was op het ‘muziek gymnasium’. Mijn vader is degene die me heeft geïntroduceerd in de wereld van de muziek. Piano is een mooi instrument om te spelen en kan ook rustgevend zijn. Als je een instrument speelt kun je makkelijker met je emoties omgaan en ook plezier aan anderen geven. Daarom vond ik het altijd zo fijn om piano te spelen of te zingen. Muziek zie ik als ‘voedsel’ voor lichaam en ziel!

Pianoles: 25 jaar ervaring

In Litouwen op de Muziek en Theater Academie behaalde ik mijn Bachelor als dirigent en muziek docent met als hoofdvak piano. Na mijn studie ben ik naar Nederland gekomen en heb hier privé piano lessen gehad van pianodocente Jia Qu. Daarna ben ik zelf begonnen met mijn pianoles praktijk.

In mijn lessen komen ook andere muziekgebieden aan bod, zoals geschiedenis, harmonie en theorie. Ik wil dat mijn studenten altijd een doel hebben en met plezier naar de les komen. Dan is het ook makkelijker om te leren! Ook zelf voorbereiden voor de les kan veel betekenen, dus huiswerk speelt een grote rol. Noten, ritme en dynamiek horen erbij, alles leren we tegelijk met een het gekozen stuk. Na elke les volgt een analyse van de geboekte vooruitgang waarbij ik met je naar het resultaat van je werk kijk.

Zangles: 18 jaar ervaring met solo en koorzang

Vanaf mijn 13e ben ik begonnen met de studie voor dirigent en zang. Ik heb eerst gezongen in het gymnasium koor en ook aan een dirigent competitie meegedaan, waarbij ik als eerste eindigde. Daarna heb ik Classical Voice lessen gehad op de Muziek en Theater Academie van Litouwen. Ondanks dat ik Klassiek gestudeerd heb, ben ik de laatste 10 jaar  veel bezig met andere muziek stijlen zoals volksmuziek, jazz/blues en pop. Tijdens de lessen bepaal ik samen met jou welke stijl het beste bij je past.

Zangles begint met een warming up oefening, dan kijken we wat beter kan in stemklank, articulatie en intonatie. Daarna beginnen we met een lied! Na het een paar keer door zingen, komt de samenwerking in de verbetering van het muziekstuk. Als laatste stellen we een doel voor de volgende les wat er verbeterd kan worden. Als de student zelf wil en er ook klaar voor is, bestaat de mogelijkheid om een zelfgekozen nummer te zingen met een koor of in een groepsles.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Rusne

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.