Boeken = simpel

Ruben

(20)
Deskundig
Vriendelijk
Communicatief
Locatie Wijkcentrum Charlois
vanaf€ 10per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Groepsles 3-4 pers.
Locatie Wijkcentrum Charlois
vanaf€ 10per 30 min.

Eerste liefde

Ruben van Hooff is een ervaren en veelzijdig muzikant met veel plezier in het les geven. De gitaar is zijn eerste liefde en zijn hoofdinstrument. Maar hij geeft daarnaast ook basgitaarles, les in songwriting, bandcoaching en workshops muziekproductieles. Ruben geeft les op alle niveaus, dus van absolute beginner tot ver gevorderd. Je kunt al starten met de lessen vanaf 6 jaar. Naast het lesgeven is Ruben ook uitvoerend muzikant en is hij actief als muziekproducent.

Docent met cursist

Lesgeven, ik krijg er energie van

Ruben: “Ik vind lesgeven leuk, omdat ik er plezier in heb om mijn kennis en kunde over te dragen en zodoende mensen te helpen om zichzelf (muzikaal) te ontwikkelen. Het doorbreken van barrières, het opruimen van struikelblokken en het geven van begeleiding binnen het leertraject leidt tot groei bij de studenten. En dat geeft mij op mijn beurt voldoening. Juist omdat ik muziek geweldig vind en ik het inspirerend vind om dit plezier te herkennen bij de leerlingen”.

Eigen leertraject

“Ik richt mij in de lessen op de essentiële onderdelen van muziek in het algemeen en de specifieke aspecten van het instrument. Alles wat er écht toe doet om goed te worden in het maken van muziek en het beheersen van het instrument. Daarnaast is er ook veel ruimte voor het spelen van de favoriete songs van de leerling en ook het samen spelen komt veel aan bod. Ik bouw het leertraject op in overleg met de leerling en ik pas het ook aan op de specifieke kenmerken van de betreffende persoon”.

Ins en outs

Buiten de ins en outs van het gitaar spelen kun je bij Ruben dus ook veel leren over songwriting, arrangeren, muziektheorie, studiotechniek en het produceren van muziek. Ruben geeft les in het wijkcentrum aan de Clemensstraat 111 in Rotterdam Charlois.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Ruben

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.