Boeken = simpel

Román

(1)
Geduldig
Enthousiast
Coachend
Les aan huis Centrum-West-Noord
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Privéles aan huis
Privéles
Les aan huis Centrum-West-Noord
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.

Mijn muzikale achtergrond

Mijn naam is Roman en ik kom uit Spanje. Ik ben op 4-jarige leeftijd begonnen met vioolspelen volgens de Suzuki-methode. Na vier jaar formele vioolstudie in combinatie met mijn algemene opleiding op de middelbare school, ben ik naar Rotterdam gegaan om mijn bachelordiploma viool en vervolgens mijn master in de muziektheorie bij Codarts te volgen. In deze jaren heb ik altviool gestudeerd, en ik heb deze in verschillende orkesten en kamermuziekgroepen bespeeld. Ik heb cursussen gevolgd in het muziekonderwijs voor gevorderde studenten en voor kinderen (Kodaly-methode). Naast uitvoeren is lesgeven mijn andere passie in de wereld van de muziek, en ik wil jou, kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden, graag helpen om je vaardigheden te verbeteren en je doelen te bereiken, zowel op het gebied van het bespelen van het instrument als in de muziektheorie.

Viool- en altvioollessen

Het uitgangspunt voor de lessen is dat het leren van een instrument een combinatie van plezier en discipline vereist. Het leren van de viool- en altviooltechniek is geen eenvoudige taak, maar met de juiste richtlijnen en begeleiding zal de student van week tot week een duidelijke vooruitgang zien. De lessen zijn gericht op studenten van alle leeftijden en niveaus en kunnen in het Nederlands, Engels en Spaans gegeven worden.

Muziektheorie

Mijn lessen geven de student een gedegen opleiding in muziektheorie en solfège. Een goede beheersing hiervan bespaart veel tijd bij het aanleren van nieuw repertoire en is essentieel voor het lezen van muziek. Ik bied de volgende cursussen aan:

– Cursus algemene muziektheorie: Bestemd voor beginners en gevorderden. Afhankelijk van de interesses en behoeften van de student kunnen we een specifiek plan opstellen.

– Voorbereidingscursus auditie: Persoonlijk opgesteld programma gebaseerd op de eisen van de conservatoria waar de student zich wil inschrijven. Een goede voorbereiding leidt tot een succesvolle auditie en helpt je ook om alle muziektheoretische vakken tijdens je Bachelor gemakkelijk te volgen.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Román

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.