Rogier

Locatie Mariëndaalstraat
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Mariëndaalstraat
vanaf€ 20per 30 min.

Over Rogier

Mijn naam is Rogier Hornman. Als ervaren cello docent ben je bij mij van harte welkom als je op zoek bent naar celloles in de omgeving van Utrecht. Mijn lessen zijn toegankelijk voor jong en oud. Of je nu een beginnend speler bent of al wat meer ervaring hebt. Ik voorzie je van de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om je eigen stijl te kunnen ontwikkelen met dit prachtige instrument. Voor celloles sta ik dan ook graag voor je klaar. Ikzelf ervaar elke dag weer hoe fijn het is om nieuwe klanken en ideeën te ontdekken op mijn cello. Dat vond ik al bijzonder toen ik begon met cellolessen als kind en dat geef ik graag door aan mijn leerlingen.

Ik ben begonnen met cellospelen op m’n 10e in Heerlen en na veel gespeeld te hebben in o.a. JeugdOrkest Nederland, Jong Metropole en vele andere ensembles/projecten ben ik afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium waar ik zowel klassieke lessen als improvisatie en compositie heb gedaan. Ik maak nu deel uit van verschillende bands en organiseer ook zelf veel op het gebied van improvisatie in Utrecht. Ik ben altijd druk met allerlei soorten projecten, maar mijn leerlingen krijgen uiteraard altijd de aandacht die ze verdienen.

Je kunt bij mij beginnen vanaf 7 jaar oud. Onder die leeftijd geef ik les via Muziqu (www.muziqu.nl).
Lessen op mijn leslocatie vinden plaats binnen alle adviezen van het RIVM.

Leerpad – Introductie

Het leerpad introductie leert je de basistechnieken van het cellospelen. We richten ons op je eigen ontdekkingstocht rondom de vele klanken en mogelijkheden van de cello. Afhankelijk van je aanleg en inzet kun je al snel (je eigen) melodieën en ritmes spelen. Je vormt gaandeweg je eigen stem op de cello.

Leerpad – Klassiek

Het leerpad klassiek richt zich op het leren spelen van het klassieke cellorepertoire. We gaan via étudeboeken en speelstukken specifieke technieken oefenen en een mooie, ronde klank ontwikkelen. We duiken dieper in op verschillende stijlperiodes zoals die van Bach, Haydn, Mendelssohn, maar ook moderner repertoire.

Leerpad – Hedendaags

Het leerpad hedendaags richt zich op het leren spelen binnen een 21e-eeuwse context waarin begrippen als groove, improvisatie, creativiteit en authenticiteit belangrijk zijn. We gaan zowel met bestaande stukken aan de slag als met stukken die je zelf gaandeweg maakt en zo werken we toe naar een authentieke vorm van cellospelen waarin jij je eigen creativiteit helemaal kwijt kunt.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Rogier

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.