Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Sint-Ludgerusstraat
Privéles
Muziekproductie
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Muziekproductie privéles Utrecht

Ben jij iemand die zichzelf later met grote artiesten in een studio ziet werken? Of ben jij iemand die liever zelf muziek uitbrengt? Wil jij beter worden in het schrijven van liedjes? Of wil je je misschien meer focussen op het opnemen of mixen van muziek?

Het maakt niet uit welke van de bovenstaande vragen jou het beste omschrijft: voor al deze vragen ben je bij mij aan het juiste adres.

Audio engineering, songwriting & music production

Ik ben Rijnmar en in de afgelopen jaren ben ik op veel verschillende vlakken in de muziekindustrie actief geweest. Als audio engineer was ik verantwoordelijk voor de opnames van het orkest waar Martin Garrix zijn Ultra Miami set mee opende in 2016 en nam ik vocalen op voor artiesten als Ronnie Flex, Lil’ Kleine, WSTRN en Ray BLK. Als songwriter/producer werkte ik (onder mijn alias Rico Dean) onder andere met artiesten als Birgit Schuurman, Áslaug, Reaubeau, PYN, Isabèl Usher en meer. Ten slotte was ik als tiener vooral in bands te vinden als drummer of toetsenist. Zo drumde ik in de band Orange Fox waarmee ik in bijna alle poppodia van NL heb gespeeld. Op dit moment ben ik als professional alleen nog actief in de studio, omdat ik daar iedere dag kan doen wat ik het liefst doe: muziek schrijven en produceren! En als het goed is ben jij hier terecht gekomen, omdat jij dat ook graag wilt!

Starten met muziekproductie

Bij de proefles bespreken we jouw doel en maken wij vervolgens een persoonlijk plan dat jou gaat helpen om daar te komen. In mijn lessen zal het uitbouwen van jouw eigen creativiteit altijd centraal staan, maar hiernaast zal ik ook tijd steken in het aanleren van de basic skills die je moet beheersen om een goede audio engineer, songwriter of music producer te worden. Skills waar je de rest van je carrière profijt van gaat hebben.

Spreekt dit alles jou wel aan? Neem dan gerust contact op en hopelijk zie ik je snel bij een proefles!

 

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Sint-Ludgerusstraat in Utrecht. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Rijnmar