Boeken = simpel

Poliana

(5)
Privéles
Locatie In de Lugt
vanaf € 19 per 30 min.
Locatie In de Lugt
vanaf € 19 per 30 min.

Podium- en studiowerk

Poliana is afgestudeerd als muzikant/producer met als hoofdvak Zang, bij Albeda Muziek. Daar heeft zij  de “Complete Vocal Techniek” gevolgd, die ook de basis is van haar zanglessen.  Ook heeft ze ervaring op het podium en de studio. Ze heeft met artiesten gezongen als o.a. Sabrina Starke,  Pete Philly, Shirma, Rouse, Boris, Xantoné Blacq (Amy Winehouse) en Bernard Fowler (Rolling Stones).

Werken aan je eigen doelen

Hoi, hoe gaat het? Leuk dat je interesse hebt om zangles van mij te krijgen! Ik help je graag verder om jouw favoriete nummers beter op je gemak te kunnen zingen. Ik kan je handige adviezen en technieken geven om meer uit je stem te halen. Het draait helemaal om jou in de les. We kunnen gaan werken aan de doelen die je jezelf wilt stellen en gebruiken hierbij muziek die bij jouw stem past. Hierbij kunnen we nummers ook aanpassen zodat het op jouw toonsoort aansluit. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten tijdens een proefles!

Music Matters Award

In 2012 won Poliana de Music Matters Award en was MuziekAmbassadrice van Rotterdam. Met haar eerste single “His Love is Worth” van haar album MOODS werd ze Radio 6 Soul & Jazz Talent. Poliana kreeg verschillende nominaties voor het album en verzorgde het voorprogramma van Lilian Vieira en Bernard Fowler.

Soul/Blues, PopJazz en Wereldmuziek

Na uitverkochte concerten n.a.v  haar Debuut Album MOODS en het succes als vocaliste van het Re:Freshed Orchestra, met wie zij een tour door heel Nederland en  verschillende media optredens deed zoals o.a North Sea Jazz,  DWDD en een nummer 1 album op de itunes Hitcharts, zette Poliana in 2016 haar verdere stappen als solo artiest en als vocal coach.Vieira’s stijl kan je het beste beschrijven als Soul/Blues, PopJazz en Wereldmuziek. Bij Poliana kan je ook terecht voor Portugees/Braziliaanse zang.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie In de Lugt in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 10. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Poliana

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.