Boeken = simpel

Pepijn

(1)
Ervaren
Enthousiast
Deskundig
Locatie Studio 020
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Privéles aan huis
Locatie Studio 020
vanaf€ 20per 30 min.

Introductie

Al vanaf mijn zesde ben ik met muziek bezig: Eerst blokfluit, later ook cello, piano, en basgitaar.  Al vroeg besloot ik om te gaan componeren. Ik begon met het voorbereidend jaar en daarna de bachelor van de studie compositie aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarna ben ik naar Birmingham gegaan om mijn studie voort te zetten, waarbij ik naast het componeren ook veel bezig geweest ben met het onderzoeken van de rol van de tijd in muziek.

Compositie

Wil je leren zelf muziek te schrijven? Of ben je al bezig met muziek te schrijven, en wil je graag begeleiding of feedback hierin? Dan kan ik je hierbij helpen!

Ik ben afgestudeerd componist aan het Conservatorium van Amsterdam (Bachelor) en het Royal Birmingham Conservatoire (Master). Ik heb veel ervaring met schrijven voor soloinstrumenten, ensembles, koren en orkesten, en elektronica.

We kunnen de basisprincipes bespreken als je net begint met componeren of dat van plan bent. Als je al langer bezig bent zullen we ons toespitsen op de muziek die jij maakt en die bespreken.

Muziektheorie

Wil je meer leren over wat er achter klassieke muziek zit? Nu heb je de kans om muziek te leren bekijken door de ogen van een componist. We kunnen beginnen met de basisprincipes van harmonie, contrapunt, en ritme – altijd aan de hand van voorbeelden van bekende componisten. Maar ik vind het ook leuk om één stuk op zichzelf te analyseren, in al zijn facetten en in zijn historische context, en er zo achter te komen wat het bijzondere aan dat specifieke stuk is.

Blokfluit/Piano

Ik ben geoefend blokfluitist en pianist. Als je net begint met muziek, kan ik je via de blokfluit of de piano helpen wegwijs hierin te worden.  Zodra je verder komt, zullen de lessen meer overgaan in compositie of theorielessen.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Pepijn

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.