Boeken = simpel

Locatie: Locatie Keilestraat
(1)
Privéles
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Groove en spelplezier

Nello Biasini is drummer en producer en woont in Rotterdam. Nello is naar eigen zeggen “een hip hop-liefhebber, verslaafd aan jazzmuziek, soul brother en elektronische freak”. Hij is afgestudeerd aan Codarts in Pop Drums Bachelor cursus in 2016 en in 2018 in Pop Drums Master of Music. Nello is actief als sessiemuzikant, docent en producer. Momenteel werkt hij met artiesten als GreyHeads en onder andere N.E.W., Noa Lauryn, Alex Alden etc.

Drumles in Rotterdam Centrum & Capelle

Nello geeft drumlessen in zijn thuisstudio in Rotterdam Centrum en aan de Capelseweg in Capelle a/d IJssel. Nello is een ervaren drumdocent voor alle niveaus, hij behandelt in zijn lessen verschillende stijlen en technieken in uiteenlopende genres van pop tot jazz en van soul tot funk. In zijn lessen is veel aandacht voor het ontwikkelen van ‘groove’. Nello werkt altijd aan het verbeteren van de individualiteit, persoonlijkheid en het geluid van elke student.

Muziekproductieles Rotterdam Centrum

Naast zijn drumlessen geeft Nello ook lessen muziekproductie en drumbeat productie. Hij is gespecialiseerd in Ableton Live en Logic Pro, en behandelt in zijn lessen alle studio- en live-aspecten van DAW’s, routing, mixen, bewerken en produceren. Heb je nog vragen? Stuur Nello dan gerust een bericht via het contactformulier op de pagina.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Keilestraat in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Nello