Boeken = simpel

Nello

(7)
Deskundig
Enthousiast
Vriendelijk
Locatie Capelseweg
en 3 andere locaties
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Capelseweg
en 3 andere locaties
vanaf€ 20per 30 min.

Groove en spelplezier

Nello Biasini is drummer en producer en woont in Rotterdam. Nello is naar eigen zeggen “een hip hop-liefhebber, verslaafd aan jazzmuziek, soul brother en elektronische freak”. Hij is afgestudeerd aan Codarts in Pop Drums Bachelor cursus in 2016 en in 2018 in Pop Drums Master of Music. Nello is actief als sessiemuzikant, docent en producer. Momenteel werkt hij met artiesten als GreyHeads en onder andere Noa Lauryn, Willem ’t Hart, N.E.W., Alex Alden etc.

Drumles in Rotterdam West & Capelle

Nello geeft drumlessen in zijn thuisstudio in Rotterdam West en aan de Capelseweg in Capelle a/d IJssel. Nello is een ervaren drumdocent voor alle niveaus, hij behandelt in zijn lessen verschillende stijlen en technieken in uiteenlopende genres van pop tot jazz en van soul tot funk. In zijn lessen is veel aandacht voor het ontwikkelen van ‘groove’. Nello werkt altijd aan het verbeteren van de individualiteit, persoonlijkheid en het geluid van elke student.

Muziekproductieles Rotterdam Centrum

Naast zijn drumlessen geeft Nello ook lessen muziekproductie en drumbeat productie. Hij is gespecialiseerd in Ableton Live en Logic Pro, en behandelt in zijn lessen alle studio- en live-aspecten van DAW’s, routing, mixen, bewerken en produceren. Heb je nog vragen? Stuur Nello dan gerust een bericht via het contactformulier op de pagina.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Nello

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.