Boeken = simpel

Locatie: Locatie Pieter de Hoochweg
(1)
Privéles
Songwriting
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Professionele Jazzvocaliste

Natalia Kharetskaya is een professionele jazzvocaliste en componiste uit Litouwen die momenteel haar studie aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten voortzet. In Litouwen heeft zij zangles gehad van een van de meest bekende vocal coaches van de Baltische staten. Ook heeft Kharetskaya aan diverse internationale shows en zangwedstrijden deelgenomen, zoals The Voice, Riga Jazz Stage en het Eurovisie Songfestival.

Leer beter zingen

Zang- en muzieklessen kunnen je helpen: leer de basisprincipes van het zingen (ademhalingstechnieken, stemtraining), ontwikkel je vocale vaardigheden (verbreed je vocale bereik), leer improviseren, componeer je eigen liedjes, leer werken met een microfoon en maak een professionele opname.

Een creatieve benadering

Ik motiveer en stimuleer mijn cursisten om te improviseren en om hun eigen liedjes te schrijven. In iedere les gebruik ik een creatieve benadering. Ik help de leerlingen om hun muzikale ideeën te structureren en ik stimuleer hen om deze ideeën in een performance om te zetten.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Pieter de Hoochweg in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Natalia