Boeken = simpel

Natalia

(1)
Locatie Pieter de Hoochweg
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Pieter de Hoochweg
vanaf€ 20per 30 min.

Professionele Jazzvocaliste

Natalia Kharetskaya is een professionele jazzvocaliste en componiste uit Litouwen die momenteel haar studie aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten voortzet. In Litouwen heeft zij zangles gehad van een van de meest bekende vocal coaches van de Baltische staten. Ook heeft Kharetskaya aan diverse internationale shows en zangwedstrijden deelgenomen, zoals The Voice, Riga Jazz Stage en het Eurovisie Songfestival.

Leer beter zingen

Zang- en muzieklessen kunnen je helpen: leer de basisprincipes van het zingen (ademhalingstechnieken, stemtraining), ontwikkel je vocale vaardigheden (verbreed je vocale bereik), leer improviseren, componeer je eigen liedjes, leer werken met een microfoon en maak een professionele opname.

Een creatieve benadering

Ik motiveer en stimuleer mijn cursisten om te improviseren en om hun eigen liedjes te schrijven. In iedere les gebruik ik een creatieve benadering. Ik help de leerlingen om hun muzikale ideeën te structureren en ik stimuleer hen om deze ideeën in een performance om te zetten.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Natalia

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.