Boeken = simpel

Natalia

Thuisstudio Waldeck Pyrmontlaan
vanaf€ 24,50per 30 min.
Privéles
Thuisstudio Waldeck Pyrmontlaan
vanaf€ 24,50per 30 min.

Introductie

Ik ben geboren in Rusland, en heb een klassieke muziekonderwijs achtergrond (Pedagogische Universiteit, Moscow Conservatorium). Ik speel zelf al zeer veel jaren piano met veel plezier en mijn enthousiasme voor mijn instrument wil ik graag doorgeven aan mijn studenten. Ik geef les aan zowel kinderen- alle leeftijden – als wel aan volwassenen die willen beginnen alswel hun vaardigheden willen verbeteren.
Ik heb zelf ook kinderen, dus begrijp ook de flexibiliteit, en dat ze zich comfortabel en geïnteresseerd moeten blijven voelen.
In mijn werkwijze probeer ik een balans te vinden tussen plezier en individuele ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat mijn studenten, naast het ontwikkelen van een repertoire, ook kennis krijgen van professionele vaardigheden.
Ik heb thuis een klassieke Hoffmann vleugel, waar ik les op geef.

Pianoles

Een goede positie van de lichaam en handen is belangrijk, zeker voor beginners. Mijn klassieke methode is om veel aandacht te geven aan techniek naast het begrijpen van de muzikale compositie. Dit geeft zekerheid en vertrouwen in het kunnen doen van de student. Piano leren spelen neemt tijd. Thuis oefenen en er plezier in te hebben zijn belangrijk om progressie te maken. Voor gevorderden probeer ik zo snel mogelijk het ‘oude’ niveau terug te vinden, en vervolgens samen met de leerling een individueel progamma te bepalen afhankelijk van voorkeur en aanleg.

Muziektheorie en muziekgeschiedenis

In deze cursus leren wij de basis van de theorie en geschiedenis van muziek. De ontwikkeling van muziek is verbonden met de geschiedenis van de cultuur. Elke nieuwe muziek richting heeft een rede en verklaring. De logica, context en betekenis van elke muziek style, componist of aparte music stukken – zijn aandachtspunten in deze cursus.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Natalia

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.