Boeken = simpel

Mitchell

Privéles
Thuisstudio Soundport Mitchell
vanaf € 19 per 30 min.
Thuisstudio Soundport Mitchell
vanaf € 19 per 30 min.

Plezier in spelen

In 2014 studeerde Mitchell af aan de Zadkine Popacademie. Inmiddels heeft hij zich verbreed tot multi-instrumentalist en speelt hij in meerdere bands, variërend van venijnige punk tot catchy indiepop. Naast drums speelt Mitchell ook gitaar en bas.

Tijdens zijn opleiding tot drummer was hij meer geïnteresseerd in emotie van spel dan enkel technisch leren spelen. Dit is vandaag de dag nog steeds het uitgangspunt in zijn lessen. Natuurlijk komt een goede drumtechniek aan bod, maar passie voor muziek, creativiteit en plezier in spelen staan altijd op de eerste plaats.

Een voet in de industrie

Tijdens zijn opleiding tot muzikant adviseerde en hielp Mitchell bevriende bands aan optredens. Met succes, want sinds vijf jaar is hij werkzaam als agent bij het Rotterdamse boekingskantoor Rock ’n Roll High School. Hier coacht en begeleid hij muzikanten vanaf het begin van hun carrière tot aan de grote podia van Rotown, Paradiso en Lowlands.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Soundport Mitchell in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 10. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Mitchell

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.