Boeken = simpel

Locatie: Locatie Keilestraat
Privéles
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Plezier in spelen

In 2014 studeerde Mitchell af aan de Zadkine Popacademie. Inmiddels heeft hij zich verbreed tot multi-instrumentalist en speelt hij in meerdere bands, variërend van venijnige punk tot catchy indiepop. Naast drums speelt Mitchell ook gitaar en bas.

Tijdens zijn opleiding tot drummer was hij meer geïnteresseerd in emotie van spel dan enkel technisch leren spelen. Dit is vandaag de dag nog steeds het uitgangspunt in zijn lessen. Natuurlijk komt een goede drumtechniek aan bod, maar passie voor muziek, creativiteit en plezier in spelen staan altijd op de eerste plaats.

Een voet in de industrie

Tijdens zijn opleiding tot muzikant adviseerde en hielp Mitchell bevriende bands aan optredens. Met succes, want sinds vijf jaar is hij werkzaam als agent bij het Rotterdamse boekingskantoor Rock ’n Roll High School. Hier coacht en begeleid hij muzikanten vanaf het begin van hun carrière tot aan de grote podia van Rotown, Paradiso en Lowlands.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Keilestraat in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Mitchell