Boeken = simpel

Reviews

Remon
Dion
Caty
Rick
Locatie: Locatie Capelseweg
(4)
Privéles
Basgitaarles
Gitaarles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Iedere stijl

Merijn van de Wijdeven (1982) studeerde Jazz basgitaar aan het Rotterdams Conservatorium, waar hij in 2008 afstudeerde. Tijdens de conservatorium tijd lag de focus vooral op jazz maar groeide ook de liefde voor pop, rock, soul en wereldmuziek, in het bijzonder West-Afrikaans. Sinds het afstuderen is hij bassist en/of gitarist bij onder andere Rotterdam Ska Jazz Foundation, Octatones, het Universumpje en Eefje de Visser, naast de werkzaamheden als freelance gitaar en basgitaar docent. Je kunt voor iedere stijl terecht bij Merijn met je bas of gitaar! De lessen zullen vooral naar jouw wensen worden ingevuld, naast het leren van basis techniek en simpele muziektheorie.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Merijn