Boeken = simpel

Locatie: Locatie Linker Rottekade
(1)
Privéles
Muziektheorie
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Creatieve duizendpoot

Melanie studeerde in 2017 af als performer aan het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar zij de opleiding muziektheater heeft gevolgd. Momenteel is zij vooral actief als performer en zangdocent. Daarnaast geeft zij les in beeldende kunst aan basisschoolkinderen en heeft ze haar eigen vintage kledinglijn.

Zangtechniek en liedinterpretatie

In de zanglessen van Melanie staat de EVTS-zangmethode centraal, ook wel bekend als Estill Voice Training System. Naast zangtechniek kun je bij haar ook terecht voor liedinterpretatie. Bij liedinterpretatie ga je dieper in op het verhaal van het nummer. Wanneer je weet wat je zingt en je hier verbinding mee aangaat, kun je een nummer meer diepgang geven en gaat je stem vaak automatisch een stuk mooier klinken!Wanneer je alleen zang-technisch wilt werken is dat natuurlijk ook helemaal prima!

Samen aan de slag

De stem zie ik zelf als het mooiste, creatieve medium dat er bestaat. Ik vind het belangrijk dat je je door middel van jouw eigen stem(geluid) kunt uiten en dat jij kunt vertrouwen op je stem als instrument. Dit gevoel en plezier van zingen op anderen overbrengen, zou ik omschrijven als mijn grootste passie.Wil je bepaalde noten halen, vrijer leren zingen, heb jij binnenkort een optreden of een auditie, of wil je simpelweg gewoon lekker met plezier zingen, dan ben je bij mij aan het goede adres! Kom langs voor een proefles en wie weet gaan wij de komende tijd samen aan de slag.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Linker Rottekade in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Melanie