Boeken = simpel

Meg

(8)
Enthousiast
Inspirerend
Eigentijds
Thuisstudio Dordtselaan
vanaf€ 23per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Dordtselaan
vanaf€ 23per 30 min.

Interactief met muziek bezig zijn

Meg is een internationaal gerichte zang en muziekdocente.  Je kunt bij Meg terecht voor privéles zang, groep/koor en performance. Meg geeft privélessen zang aan alle leeftijden. Kinderen zijn bij haar al vanaf 4 jaar welkom voor zangles! Wil jij je stem ontdekken? Boek nu je proefles en hopelijk tot snel! De thuisstudio van Meg is gevestigd bij metrostation Maashaven dus lekker makkelijk te bereiken! De ruimte is gezellig en ook ingericht voor kinderen. Omdat Meg zelf een ouder is, voelen ook kinderen en tieners zich hier op hun gemak.

Amerikaanse en Wereld muziek

Heb jij een passie voor zingen en wil je er iets mee gaan doen? Bij Meg Davis kan je terecht om je zangstem verder te ontwikkelen. Meg is popzangeres en zangdocent met een specialisatie in Pop en Wereld Muziek, voornamelijk Turkse Halk. Meg is in 2002 vanuit de VS naar Nederland gekomen om zich verder te ontwikkelen in Pop en R&B zang. In deze tijd heeft ze een passie voor de muziek uit Turkije ontwikkeld en dit deed haar besluiten om over te stappen naar de afdeling Anatolian Muziek op bij Codarts /Ege Universitesi. In 2017 heeft ze ook meegedaan met de Turkse Variant van The Voice (O ses Turkiye) en heeft de 3e ronde behaald. Naast Turks is ze ook bezig met Oriëntaals muziek te zingen zoals Grieks, Arabisch en Macedonisch. Van alle markten thuis dus!

Groepsles of Koor

Ben jij nog niet klaar voor een privéles en wil jij met je vrienden/kennissen lessen? Of wil je misschien deel maken van een koor met uitdagende stemmen? Ontdek het samenzang bij mij! Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan even een berichtje of lees meer op mijn site: www.megdavismusic.com

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Meg

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.