Boeken = simpel

Locatie: Locatie Mooof
Privéles
Muziekproductie
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Inspirerend vanaf de eerste pianoklank

Mark Pattiapon is afkomstig uit een muzikale familie. Mark begon al op jonge leeftijd toetsen in bands te spelen. Toen hij de piano voor het eerst hoorde, was dat het keerpunt van zijn leven.Om zijn muzikale weg te vervolgen, besloot hij te gaan studeren aan het Rotterdams Conservatorium.

Op het podium en in de studio

Muziek werd al vroeg mijn passie en ik ben bevoorrecht om ondertussen al bijna 15 jaar werkzaam te zijn in de muziekwereld als toetsenist.Ik heb verschillende artiesten mogen begeleiden en heb met velen in de studio gewerkt. Brace, Rochelle (X-factor), Ali B en Ben Saunders zijn zomaar een aantal namen met wie ik heb samengewerkt.

Belangrijkst: Plezier hebben met muziek maken

Sinds 2009 ben ik actief als keyboard/piano leraar, maar ook als muziekproductie leraar.Er is niks leukers dan het ontdekken van een instrument en wat je allemaal kan leren spelen binnen een korte tijd!In de les ontdekken we samen waar je heen wilt en help ik je om hierheen te werken. Het belangrijkste is, het plezier hebben om muziek te maken.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Mooof in Den Haag. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Mark