Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Delfgaauwstraat
(1)
Privéles
Pianoles
Songwriting
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Adem, klank, volume en zinsbouw

Marijn van de Ven geeft pianoles en zangles. “Ik heb na mijn klassieke conservatoriumopleiding als zangdocent les gegeven op muziek- en basisscholen en aan verschillende jeugdtheateropleidingen. Naast een goede technische basis voor het zingen (adem, klank, volume, zinsbouw) werk ik aan verstaanbaarheid, theatraliteit en inleving.”

Niveau toch omhoog

“Klinkt dit je te hoogdravend en wil je gewoon voor je plezier zingen? Dat kan (geef ik je stiekem wat aanwijzingen zodat je niveau toch omhoog gaat). Ik overleg vooraf welke muziek we gaan zingen, zodat de keuze wat betreft toonbereik en moeilijkheidsgraad past bij jouw stem. Tijdens de lessen kom je in aanraking met diverse stijlen zoals klassiek, pop, liedjes of musical.”

Met alle tien vingers spelen

“Ik heb na mijn klassieke conservatoriumopleiding pianoles gegeven aan zowel kinderen als volwassenen op verschillende niveaus. In een piano zit eigenlijk een heel orkest verstopt en in mijn lessen zul je dat gaan ontdekken: jij als dirigent van je tien orkestleden. Voor die ontdekkingsreis gebruik ik een aantal pianomethoden naast elkaar. Zo oefen je op verschillende manieren en leer je noten lezen, akkoorden opbouwen, met alle tien je vingers spelen en later zelfs uit het hoofd.” Marijn geeft muziekles in zijn thuisstudio aan de Delfgaauwstraat 10 in Rotterdam Liskwartier.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Delfgaauwstraat in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Marijn