Boeken = simpel

Locatie: Locatie Capelseweg
(2)
Privéles
Basgitaarles
Contrabasles
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Vooral veel plezier

Marijn Roeland van de Ven geeft pianoles en basles. Op zijn 10e begonnen met piano spelen, moest er na enkele jaren ook iets met wat meer groove komen, en begon hij met basgitaar. Maar dat bleek nog niet genoeg: twee jaar later richtte hij zich op de contrabas. Vanaf 2009 studeerde hij contrabas aan de Jazz Academy van het Rotterdams Conservatorium. Na zijn bachelor Cum Laude te hebben afgesloten deed hij een masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Hij heeft onder andere op het North Sea Jazz Festival en Lowlands Festival gespeeld, en tijdens en na zijn studie veel getourd binnen en buiten Europa. Bij het lesgeven staat de liefde voor muziek centraal: veel spelen, en van daaruit een goede basis leggen. En er vooral veel plezier in hebben.

Bas Les

De bas speelt een sleutelrol in alle muziek. Van smooth jazz tot keiharde rock, van dikke funk tot hiphop, geen enkel genre bestaat bestaat zonder bas. Als bassist heb je het altijd druk met verschillende bandjes en optredens, en op het podium heb je de dikste sound van iedereen. Wie wil dat nou niet? In de lessen gaan we in op techniek, ritme, sound, groove, en afhankelijk van het niveau van de leerling gaan we dieper in op de theorie. Dit alles doen we zoveel mogelijk aan de hand van de muzieksmaak van de leerling. Geïnteresseerd? Boek dan een proefles!

Piano Les

Marijn geeft pianolessen aan kinderen of volwassenen die net beginnen met het instrument. Aan de hand van de Alfred pianomethode leggen we een goede basis voor een leven lang plezier aan de piano. We gaan noten lezen, werken aan de muzikale vorming, theorie en harmonie behandelen, maar ondertussen proberen we wel zoveel mogelijk muziek te maken. Als leerlingen al wat verder gevorderd zijn, kunnen zij ook eigen stukken meenemen die ze graag willen doen. Denk hierbij aan popliedjes, jazzstandards, of misschien iets wat ze zelf geschreven hebben. Marijn geeft les aan kinderen vanaf ±6 jaar.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Marijn