Boeken = simpel

Locatie: Locatie Wijkcentrum Charlois
(2)
Privéles
Muziektheorie
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Big bands, jazztrio’s en fusionbands

Manuel Blesgraaf geeft pianoles en keyboardles. Hij is in 2014 afgestudeerd aan de Popafdeling van Codarts (Rotterdams Conservatorium) waar hij 4 jaar toetsen heeft gestudeerd bij Berthil Busstra en Ronald Kool, daarvoor heeft hij ruim 10 jaar les gehad van verschillende pianodocenten waaronder Roger Burn (Lionel Richie). Hij heeft in verschillende bezettingen gespeeld. Zo speelde hij in begeleidingscombo’s van koren en musicaluitvoeringen, big bands, jazztrio’s, fusionbands, met harmonieorkesten, coverbands en in duo’s op recepties en trouwfeesten.

De toetsen in eigen werk

Het liefst verzorgt hij de toetsen in een eigen werk of coverband. Zo speelt hij in  en in verschillende coverbands. Je kan bij Manuel terecht als beginnend of gevorderd pianist of toetsenist. Voor lessen bij Manuel kun je terecht in Rotterdam Charlois en Capelle aan den IJssel.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Wijkcentrum Charlois in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Manuel