Boeken = simpel

Manuel

(5)
Vriendelijk
Goed met kinderen
Doelgericht
Locatie Capelseweg
en 1 andere locatie
vanaf€ 22per 30 min.
Privéles
Locatie Capelseweg
en 1 andere locatie
vanaf€ 22per 30 min.

Big bands, jazztrio’s en fusionbands

Manuel Blesgraaf geeft pianoles en keyboardles. Hij is in 2014 afgestudeerd aan Codarts (Rotterdams Conservatorium) waar hij 4 jaar toetsen heeft gestudeerd bij Berthil Busstra en Ronald Kool, daarvoor heeft hij ruim 10 jaar les gehad van verschillende pianodocenten waaronder Roger Burn (Lionel Richie). Hij heeft in verschillende bezettingen gespeeld. Zo speelde hij in begeleidingscombo’s van koren en musicaluitvoeringen, big bands, jazztrio’s, fusionbands, met harmonieorkesten, coverbands en in duo’s op recepties en trouwfeesten.

De toetsen in eigen werk

Het liefst verzorgt hij de toetsen in een eigen werk of coverband. Zo speelt hij in een zelf net opgestart jazz/fusiontrio (Snoeren/Korse/Blesgraaf), bij Tessa Marie (Liedjes uit mijn Rugzak), Andy Kooren (Doen!), Zupa Fantastik (Eigen Werk) en valt in bij verschillende (cover)bands. Je kan bij Manuel terecht als beginnend of gevorderd pianist of toetsenist. Voor lessen bij Manuel kun je terecht in Rotterdam Charlois en Capelle aan den IJssel.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Manuel

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.