Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Klaproosveld
(1)
Privéles
Basgitaarles
Muziektheorie
Tromboneles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Enthousiasme overbrengen

Als kind al was ik enorm geraakt door muziek. Ik zette mijn eerste schreden als muzikant door enthousiast en schools op de blokfluit te beginnen en daarna op althoorn(soort mini-tuba) en trombone te volgen. Daarna heb ik als tiener nog een tijdje basgitaar gespeeld.Van trombone heb ik tenslotte mijn hoofdvak/core business gemaakt. Ik speel veel en breed in diverse bands en orkesten. Daarnaast arrangeer ik muziek en geef ik tromboneles en trompetles.Het enthousiasme waarmee ik als kind muziek begon te maken bezit ik nog steeds gelukkig en wil ik graag overbrengen op mijn studenten.

Instrumentbeheersing en muzikale ontwikkeling

Bij de lessen let ik behalve op instrumentbeheersing ook op muzikale ontwikkeling. Het stukje “solfège” komt ook aan bod, omdat ik meen dat je wat je speelt ook moet kunnen zingen. Dat is vooral belangrijk bij het leren bespelen van een traploos instrument als de trombone, maar ook bij de trompet.In de lessen gaan we aan de slag met eenvoudige liedjes, vaak populaire muziek. Als je zelf wensen hebt qua repertoire kan ik wat voor je uitzoeken/schrijven. Mocht je geïnteresseerd zijn in improvisatie dan kunnen we daar ook aan werken. Geïnteresseerd? Boek snel een proefles!

Stel je vraag aan Mac

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Klaproosveld in Krimpen aan de Lek. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Boek nu je proefles