Boeken = simpel

Reviews

Merlijn
Communicatief
Enthousiast
Inspirerend
22-02-2021 Vanaf 8 lessen
Carla
Communicatief
Geduldig
Gezellig
22-02-2021 Vanaf 8 lessen
Roy
Vriendelijk
Deskundig
Geduldig
Gezellig
22-02-2021 Vanaf 8 lessen

Lukas

(3)
Communicatief
Geduldig
Gezellig
Thuisstudio Lijsterbesstraat
vanaf€ 25per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Lijsterbesstraat
vanaf€ 25per 30 min.

Introductie

Ik ben Lukas Amer en ben vooral bekend van het electronisch duo ‘Amy Root’. Naast Amy Root werk ik veel in de Film/Reclame industrie als music producer. Ik ben met name actief in de elektronische scene: van idm, edm, Techno tot hiphop. Ik help mensen met het opstarten/coachen van nieuwe muziek producties of om bestaande projecten naar een hoger level te tillen. Door mijn ervaring in de muziek industrie help ik artiesten niet alleen met het maken van tracks, maar ook met alle voorbereidingen die nodig zijn bij een eventuele release. Naast goeie muziek maken is een goede kennis van de industrie namelijk net zo belangrijk.

Tijdens mijn cursussen kijken we naar wat het beste bij jou past. Naast het leren en Masteren van de (basis) techniek is een onderscheidende sound namelijk nét zo belangrijk. We gaan dus samen op ontdekkingsreis om de beste creatieve en technische versie van jezelf te vinden!

Diploma

Ik ben afgestudeerd als allround Creative Producer op het Conservatorium in Rotterdam. Hier heb ik songwriting, Recording techniek, Mixing, Music Theory en Music Production geleerd.

Produceren beginners (Ableton Live)

Hier leer ik jou produceren in Ableton. Samen gaan we een track maken die bij jou past. Tijdens dit proces leer ik je alle basis skills die nodig zijn om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan. Naast de basics van Ableton zijn ook de basics muziek theorie, mixing en song-structuur belangrijk. Die basis kennis heb je allemaal nodig om jezelf het beste te kunnen uitten en zelf tracks te maken.

Produceren gevorderd (Ableton Live)

In deze cursus gaan we samen jou tracks een leveltje hoger tillen doormiddel van extra kennis, Ableton insides en tips en tricks. Ook gaan we dieper in op Songwriting, Arrangement, Mix/Master en kijken we naar je huisstijl.

Wat heb je zelf nodig?

Het wordt sterk aangeraden om een laptop met (gratis Trial) Ableton Live ter beschikking te hebben om zo thuis door te kunnen blijven oefenen. Practice makes perfect 🙂

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Lukas

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.