Boeken = simpel

Lucas

(6)
Vriendelijk
Enthousiast
Inspirerend
Locatie Boompjeskade
en 1 andere locatie
vanaf€ 12,50per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Groepsles 3-4 pers.
Locatie Boompjeskade
en 1 andere locatie
vanaf€ 12,50per 30 min.

Biografie 

Lucas maakt muziek vanaf dat hij zes jaar oud is. Hij is begonnen met pianospelen. Na bijna 10 jaar les te hebben gehad op het CKE ontdekt Lucas op 15-jarige leeftijd zijn passie voor gitaarspelen, nadat hij een live-filmpje van John Frusciante zag (gitarist Red Hot Chili Peppers). Op 17 jarige leeftijd is Lucas begonnen met lessen geven aan huis.

Na een studie aan de Rockacademie in Tilburg studeerde Lucas af in de richtingen gitaar en muziekproductie.

Touren en uitbrengen eigen muziek

Lucas maakt momenteel muziek bij verschillende projecten. Hij bracht onder zijn eigen naam muziek uit, die hij voornamelijk zelf produceerde en opnam. Zijn muziek kun je vinden op Spotify. Daarnaast speelt hij gitaar in Rotterdamse post-punk formatie Paterson.

Gitaarles/ snaarinstrumenten

Plezier staat bij mijn lessen voorop. Iedere leerling is anders en iedere leerling heeft behoefte aan een andere aanpak. We houden inmiddels niet allemaal van dezelfde muziek. In de eerste les kijken we waar je interesses liggen en hebben we het over wat je hoopt te leren in mijn lessen. Ik vind het erg belangrijk om veel gitaar te spelen in mijn lessen en op een speelse manier muziektheorie uit te leggen. Je kunt zowel akoestisch als elektrisch gitaarles krijgen. Ook kun je terecht voor basgitaarles.

Pianoles/ toetsen

Ook hier weer; het is natuurlijk het leukste om aan de slag te gaan met je favoriete liedjes, maar het is ook mogelijk om uit een pianoboek voor beginners te werken. Noten leren lezen kan handig zijn als je piano speelt. Je krijgt les op een akoestische piano en eventueel is het mogelijk om wat meer te weten te komen over synthesizers/keyboards.

Produceren, engineering

Ik kan je goed helpen als je meer wilt leren over opnemen, produceren en mixen. Wil je beats maken of jouw eigen nummers bijvoorbeeld professioneel opnemen, dan kan dat in mijn studio in het centrum. Daar werk ik met Logic Pro X en heb je samen met mij beschikking over alle apparatuur die je nodig hebt om mooie producties te maken.

Songwriting

Naast instrumentalist, producer, ben ik ook liedjesschrijver. Als je wil werken aan jouw liedjes in combinatie met gitaar, zang of piano dan kan ik je daar ook goed bij helpen.

Alle lessen worden gegeven in mijn studio bij Boompjeskade en in overleg (en meerprijs) is het mogelijk om lessen aan huis te realiseren. In de studio is een rechtshandige lesgitaar aanwezig. Ben je benieuwd geraakt naar een van mijn lessen, meld je dan aan voor een proefles en die zie ik je graag snel voor een kennismaking!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Lucas

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.