Boeken = simpel

Lucas

(5)
Vriendelijk
Enthousiast
Communicatief
Locatie Boompjeskade
vanaf€ 12,50per 30 min.
Videoles mogelijk
Groepsles 3-4 pers.
Privéles
Locatie Boompjeskade
vanaf€ 12,50per 30 min.

Biografie 

Lucas maakt muziek vanaf dat hij zes jaar oud is. Hij is begonnen met pianospelen. Na bijna 10 jaar les te hebben gehad op het CKE ontdekt Lucas op 15-jarige leeftijd zijn passie voor gitaarspelen, nadat hij een live-filmpje van John Frusciante zag (gitarist Red Hot Chili Peppers).

Toen Lucas 19 jaar oud was deed hij auditie voor de Rockacademie in Tilburg en werd aangenomen. Hij studeerde er (hoofdvak) gitaar en uiteindelijk ook engineering (muziekproductie).

Touren en uitbrengen eigen muziek

Lucas maakt momenteel muziek met een aantal verschillende projecten. Hij bracht onder zijn eigen naam muziek uit, die hij overigens voornamelijk zelf produceerde en opnam. Daarnaast speelt hij in Rotterdamse indie/new-wave formatie Paterzonen. Ze brachten vier singles uit (opgenomen in ARC, door Igor Wouters) en speelden o.a. in 2019 de popronde door heel Nederland. Lucas is ook te vinden in theaters door heel Nederland. Met Meester Alex (kleinkunst, rap, comedy) behaalden zij de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival en werden tweede. In het najaar van 2019 toerden ze met hun eigen voorstelling door het land en speelden in bijna alle theaters. Onder zijn eigen naam bracht Lucas een EP, vier videoclips, een single uit en momenteel wordt er gewerkt aan een vervolg.

Gitaarles/ snaarinstrumenten

Plezier staat bij mijn lessen voorop. Iedere leerling is anders en iedere leerling heeft behoefte aan een andere aanpak. We houden inmiddels niet allemaal van dezelfde muziek. In de eerste les kijken we waar je interesses liggen en hebben we het over wat je hoopt te leren in mijn lessen. Ik vind het erg belangrijk om veel gitaar te spelen in mijn lessen en op een speelse manier af en toe wat muziektheorie uit te leggen. Lessen worden gegeven zowel akoestisch als elektrisch en zowel individueel als in groepsverband. Naast gitaarles geef ik ook pianoles, productie-les, songwriting en basgitaar-les. De minimale leeftijd is 10 jaar.

Pianoles/ toetsen

Ook hier weer; het is natuurlijk het leukste om aan de slag te gaan met je favoriete liedjes, maar het is ook mogelijk om uit een pianoboek voor beginners te werken. Noten leren lezen kan handig zijn als je piano speelt. Je krijgt les op een akoestische piano en eventueel is het mogelijk om wat meer te weten te komen over synthesizers/keyboards. Ook hier werk ik zowel individueel als in groepsverband met volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Produceren, engineering

Ik kan je goed helpen als je meer wilt leren over opnemen, produceren en mixen. Wil je beats maken of jouw eigen nummers bijvoorbeeld professioneel opnemen, dan kan dat in mijn studio in het centrum. Daar werk ik met Logic Pro X en heb je samen met mij beschikking over alle apparatuur die je nodig hebt om mooie producties te maken.

Songwriting

Naast instrumentalist, producer, ben ik ook liedjesschrijver. Als je wil werken aan jouw liedjes in combinatie met gitaar, zang of piano dan kan ik je daar ook goed bij helpen. We kunnen zoals eerder vermeld ook werken aan mooie opnames.

Ben je benieuwd geraakt naar een van mijn lessen? Meld je dan aan voor een proefles en die zie ik je graag snel voor een kennismaking!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Lucas

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.