Boeken = simpel

Levi

Thuisstudio Commelinstraat
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Commelinstraat
vanaf€ 20per 30 min.

Introductie

Staat er al een week een liedje op repeat op je Spotify? Heb je altijd al die ene solo van John Mayer willen naspelen? Wil je net als Taylor Swift jezelf kunnen begeleiden op gitaar? Of wil je gewoon de basics van gitaarspelen leren? Dan help ik je graag, let’s plug and play together!

Hi! Mijn naam is Levi Oostermeijer, ik ben een 25 jarige gitarist, zanger en songwriter uit Amsterdam. Als jongetje van 7 startte ik met klassiek gitaar, al gauw leerde ik de basics en stapte ik over naar steelstring en elektrisch gitaar. Als tiener heb ik eindeloos veel uren gestopt in het meespelen en coveren van mijn favorieten artiesten zoals John Mayer, Lianne la Havas en de Beatles. Inmiddels ben ik afgestuurd aan het conservatorium van Utrecht en ben ik thuis in indie pop, jazz (voor beginners) en finger style akoestisch gitaar spelen. Als frontman van de band TESSEL en gitarist bij de band Lucas heb ik al heel wat ervaring mogen op doen op podia als Motel Mozaïque, als support van Ten Fé (UK) of als 3voor12/3FM talent tijdens de Popronde.

Gitaarles

Beginner of gevorderd gitarist? In deze cursus begeleid ik je bij zowel het prille begin van gitaar spelen als bij de meer gevorderde kant ervan. Na bijna 20 jaar ervaring op het instrument kan ik je gemakkelijk helpen bij..

– De gitaar voor het eerst op te pakken
– Alle basis-akkoorden te leren spelen
– Je favoriete liedjes na te spelen
– Blues, pop en rock solo’s uit te zoeken

Meer gevorderd:
– Het “CAGED systeem” onder de knie te krijgen
– Kerktoonladders te trainen
– Jazz standards uit te zoeken
– Solfege training

Daarnaast besteed ik in mijn lessen graag aandacht aan hoe je met een gitaar je eigen verhaal kan vertellen en stijl kan vinden, het plezier van samenspelen en hoe je op gehoor een liedje kan uitzoeken en mee kan spelen.

Proefles boeken? Als je een eigen gitaar hebt neem die dan mee, zo niet dan kan je er eentje lenen (akoestisch of elektrisch) bij mij. Kom gezellig langs en dan gaan we samen kijken wat je graag wilt leren en hoe we dat in een reeks lessen kunnen bereiken.

Zangles

Wil je graag de beginselen van zingen leren? Dan help ik je bij het trainen van o.a. stemcontrole, ademsteun en bereik. In deze cursus gaan we aan de slag met bestaand (of eigen) materiaal. Ook pakken we lekker wat toonladder oefeningen erbij, werken we samen aan ademsteun, intonatie, menggebied (kop- en borststem) en zoeken we naar de aller fijnste manier voor jou om vrij te kunnen zingen. Plezier bij het zingen staat bij mij voorop!

Proefles boeken? Kom gezellig langs, neem een liedje mee dat je graag zingt en laten we samen kijken naar wat je graag zou willen leren. Als je jezelf begeleid op een instrument lijkt me dat ook heel leuk te combineren in deze cursus.

Songwriting

Schrijf je je eigen liedjes? Maak je je eigen producties in Logic, Garage band of Ableton? Of wil je gewoon graag covers spelen en zingen? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

In de songwriting cursus gaan we aan de slag met alles dat te maken heeft met eigen repertoire, of je nou nog nooit een liedje hebt geschreven of al jaren bezig bent met eigen werk maken, ik kan je helpen bij het prille begin en de fijne kneepjes van het songwriten. Als frontman/uitvoerend muzikant/ghost writer van verschillende projecten zoals TESSEL, Levi Manner, You Me and the Other Folks, Lucas, Sjors van de Panne ben ik gespecialiseerd in het maken van liedjes. Verhaal, overdracht en vakmanschap staan in deze cursus voorop.

Proefles boeken? Kom gezellig langs, neem een eigen liedje mee (speel het live of neem een productie mee) en laten we samen kijken naar wat je graag zou willen leren en hoe ik je daar bij kan ondersteunen. Let’s hear it!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft momenteel geen beschikbaarheid, maar je kunt een bericht sturen via het contactformuluer.

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Levi

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.