Boeken = simpel

Leon

Locatie Ringweg
vanaf€ 25per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Ringweg
vanaf€ 25per 30 min.

“Traantje in de muziek”

Ze zeggen dat de hobo het traantje is in de muziek. Ik vind het een uitdagend muziekinstrument en toen ik vroeger hoorde dat je de koning van het orkest bent wilde ik zeker door! Niet veel mensen bespelen het en daarom is het heel uniek. Rieten blijft een vak apart maar het instrument technisch vind ik niet moeilijk. Ik wil vooral iedereen de plezier en vrijheid in het spelen meegeven met de nodige muzikaliteit!

Hoboles voor alle leeftijden

Via het conservatorium heb ik de minor educatie gedaan om hoboles te gaan geven aan jong en oud. Ik heb een handje vol leerlingen die ik privé lesgeef op verschillende niveau’s. Ik vind het belangrijk dat iemand een mooie toon vormt en het instrument onder controle heeft. Dat iemand er plezier in heeft en kan toveren op dat ding ga ik mijn best voor doen! Dat doen we aan de hand van leuke etudes, oefeningen, solo stukken en improviseren.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Leon

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.