Boeken = simpel

Reviews

eddy
06-10-2019 Na de proefles
Sandraq
19-03-2019 Vanaf 8 lessen
Thomas
Vriendelijk
Enthousiast
Inspirerend
23-05-2021 Na de proefles

Lauriane

(3)
Vriendelijk
Inspirerend
Enthousiast
Locatie Huis van de Wijk Propeller
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Huis van de Wijk Propeller
vanaf€ 20per 30 min.

Percussie en componeren

Lauriane Ghils is een percussionist en componist. Ze groeide op in een muzikaal gezin in België waar haar moeder djembé speelde en zong en zijn vader indiaanse sitar speelde. Op haar zesde begon Lauriane met piano, en op haar 15e startte ze met percussieles bij de bekende docent Osvaldo Hernandez, hier leerde ze Latijns Amerikaanse (oa. conga’s en bongo) en West Afrikaanse percussie (djembé en dunun) met meerdere docenten te bespelen. Op haar 17e was ze 9 maanden in Brazilië waar ze onder andere een musicalproject organiseerde voor kinderen met leerproblemen.

Lauriane heeft 2 jaar gestudeerd aan de Jazz Studio Antwerpen en heeft een master in Latin Percussie bij Codarts Rotterdam afgerond. Lauriane heeft lessen gevolgd bij onder andere Zoumana Dembele, Babara Bangoura, Gerardo Rosales, Nils Fischer, Lucas van Meerwijk en Martin Verdonk. Ook speelde ze oa met Shirma Rouse en Kim Hoorweg op North Sea Jazz Festival.

Cajónles

De cajón is een fantastisch instrument en tegelijk een heel praktische vorm van percussie: je kan zo’n beetje ieder ritme hierop spelen en het is gemakkelijk overal heen mee te nemen. De cajón kent inmiddels vele toepassingen in zowel popmuziek als folk. Als je van drummen en percussie houdt maar een drumstel is iets teveel van het goede dan is de cajón een perfecte keuze voor je!

Latin Percussieles

Wil je graag Latijns Amerikaanse ritmes leren spelen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Lauriane: “Ik geef les in Braziliaanse, Cubaanse, Peruaanse en Venezuelaanse percussie. De stijlen variëren van Salsa tot Samba en minder bekende stijlen zoals Festejo en Joropo. Mijn lessen zijn gericht op wat jij als student nodig hebt en wilt leren. Of je nu een beginner bent of je techniek wilt verbeteren of je repertoire aan ritmes wilt uitbreiden, het is allemaal mogelijk. En goed om te weten, ik heb een hoop ervaring in lesgeven en geniet erg van het delen van mijn kennis. Ik zou zeggen kom langs en kijk eens of het bevalt!”

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Lauriane

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.