Boeken = simpel

Lauriane

(2)
Videoles
vanaf € 20 per 30 min.
Privéles
Videoles
vanaf € 20 per 30 min.

Percussie en acteren

Lauriane Ghils combineert in haar werk percussie en theater. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar haar moeder djembé speelde en zong. Op haar zesde begon ze met piano spelen. Op haar 15e startte Lauriane met percussieles bij de bekende docent Osvaldo Hernandez, hier leerde ze Latijns Amerikaanse (oa. conga’s en bongo) en West Afrikaanse percussie (djembé en dunun) te bespelen. Op haar 17e was ze 9 maanden in Brazilië waar ze onder andere een musicalproject organiseerde voor kinderen met leerproblemen. Zij heeft de afgelopen jaren tevens meegewerkt in de muzikale theatervoorstelling Wild Thing in het Maastheater waarin theater en percussie op een boeiende manier wordt afgewisseld.

Van Antwerpen naar Rotterdam

Lauriane heeft 2 jaar gestudeerd aan de Jazz Studio Antwerpen. Inmiddels heeft ze haar bachelor Latin Percussie bij Codarts Rotterdam afgerond. Lauriane heeft lessen gevolgd bij onder andere Zoumana Dembele, Kevin M’Finka, Babara Bangoura, Gerardo Rosales, Nils Fischer en Martin Verdonk. Ook speelde ze met belangrijke musici als Osvaldo Hernandez en Karim Baggili voor Festival des Nuits Nomades en Festival des arts de Huy in België. Met Codarts Big Band speelde ze op North Sea Jazz Festival met Shirma Rouse en Kim Hoorweg. Op dit moment werkt Lauriane aan verschillende projecten als Papa Goni, Diabote en Tierra Libre.

Cajónles in Rotterdam Noord en West

De cajón is een fantastisch instrument en tegelijk een heel praktische vorm van percussie: je kan zo’n beetje ieder ritme hierop spelen en het is gemakkelijk overal heen mee te nemen. De cajón kent inmiddels vele toepassingen in zowel popmuziek als folk. Als je van drummen en percussie houdt maar een drumstel is iets teveel van het goede dan is de cajón een perfecte keuze voor je!

Latin Percussieles in Rotterdam West

Wil je graag Latijns Amerikaanse ritmes leren spelen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Lauriane: “Ik geef les in Braziliaanse, Cubaanse, Peruaanse en Venezuelaanse percussie. De stijlen variëren van Salsa tot Samba en minder bekende stijlen zoals Festejo en Joropo. Mijn lessen zijn gericht op wat jij als student nodig hebt en wilt leren. Of je nu een beginner bent of je techniek wilt verbeteren of je repertoire aan ritmes wilt uitbreiden, het is allemaal mogelijk. En goed om te weten, ik heb een hoop ervaring in lesgeven en geniet erg van het delen van mijn kennis. Ik zou zeggen kom langs en kijk eens of het bevalt!”

Hoe heb je les?

De lessen vinden plaats via een videoverbinding, de docent informeert je over de manier waarop de les wordt gegeven.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 10. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Lauriane

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.