Boeken = simpel

Juliana

(15)
Vriendelijk
Deskundig
Enthousiast
Locatie Fascinatio Boulevard
en 2 andere locaties
vanaf€ 24per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Fascinatio Boulevard
en 2 andere locaties
vanaf€ 24per 30 min.

Ontdek wereldmuziek

Voor Juliana staat het plezier hebben tijdens de muziekles centraal. De lessen worden op elke leerling aangepast, afhankelijk van zijn/haar muzikale achtergrond, doelen en verbeterpunten. Juliana kon al zingen voordat ze kon praten en begon op haar vijfde met pianoles bij haar opa, die klassieke muziek studeerde. Ze is zelf in 2015 cum laude afgestudeerd van het conservatorium in Rotterdam, Codarts met als specialiteit Latijns-Amerikaanse zang. Haar Colombiaanse en Curacaosche achtergrond zorgen voor een unieke en rijke beleving van de muziek, waardoor ze zich makkelijk kan aanpassen aan alle soorten muziekstijlen en talen. Ze geeft al drie jaar privéles en workshops en vindt het vooral belangrijk om plezier te hebben bij het vinden van je eigen geluid. Ze is gespecialiseerd in Wereldmuziek, wat je de kans geeft om nieuwe culturen en talen te ontdekken door middel van muziek. Juliana heeft een master Culturele Economie en Ondernemerschap gevolgd aan de Erasmus Universiteit.

Zangles: ontdek je eigen geluid

De zanglessen beginnen meestal met een warming up, wat bestaat uit spelenderwijs vocale oefeningen te doen wat tegelijkertijd het muzikale gehoor sterk ontwikkelt. De leerlingen mogen vrij kiezen uit de stukken die ze willen doen, en worden daarin ondersteund en begeleid door Juliana. Popliedjes, musical stukken, klassieke stukken, jazz stukken, alles is mogelijk. Juliana begeleidt haar zangleerlingen op de piano, en legt nadruk op interpretatie, articulatie en de juiste techniek leren gebruiken. Het leren beheersen van je stembanden en het correct ademen zijn belangrijke elementen van de les. Je leert je eigen geluid te ontdekken, hoe je een stuk het beste kan interpreteren en hoe je voor de rest van je leven plezier en ontspanning kunt halen uit het maken van muziek.

Pianoles

Juliana geeft pianolessen aan beginners die graag het instrument willen leren kennen. Dit kan variëren uit jonge spelers die willen beginnen, of volwassenen die altijd al piano wilden spelen. Noten lezen, ritmische oefeningen en muzikale doelen opstellen zijn belangrijke elementen uit de les. Juliana gebruikt de Alfred methode en de leerlingen dienen hier een exemplaar voor in huis te halen. Leerlingen en ouders worden hierbij begeleid. Naast het werken uit het Alfred methode boek, kunnen leerlingen naarmate zij vooruit komen pianostukken uitkiezen die zij graag willen leren spelen, bijvoorbeeld een soundtrack uit hun lievelingsfilm, of een pop liedje die zij leuk vinden. Juliana geeft les aan kinderen vanaf 8 jaar.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Juliana

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.