Boeken = simpel

Juan

(5)
Deskundig
Enthousiast
Inspirerend
Thuisstudio Van Staverenstraat
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Van Staverenstraat
vanaf€ 20per 30 min.

Van Málaga naar Rotterdam

Juan Plácido is een muzikant en saxofonist uit Spanje. Na zijn bachelordiploma muziek studeerde hij aan de Universiteit van Malaga, waar hij afstudeerde, met de specialisatie: Onderwijs en Muziekpedagogie. Dit was voor hem nog niet genoeg en zijn ambitie bracht hem naar Nederland waar hij zijn opleiding voortzette. Hij volgde een master klassieke muziek voor saxofoon aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Na deze master heeft hij zijn smaak verder ontwikkeld in de richting van jazzmuziek en andere muziekstijlen (pop, rock, blues…).

Speciale saxofoonmethodiek

Juan: “Mijn lessen zijn gebaseerd op drie fundamentele principes van muziekeducatie: motivatie, creativiteit en inspiratie. Samen zorgen ze voor een optimale ontwikkeling van muzikaliteit en expressie en bevorderen ze het plezier in de muziek en zorgen voor uitstekende resultaten in korte tijd. Mijn lessen zijn innovatief en persoonlijk; ze gaan in op jouw behoefte en nieuwsgierigheid. De lessen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.”

Piano voor beginners

Ik wil je graag laten kennismaken met dit prachtige instrument. Met leuke oefeningen en eenvoudige liedjes leer je de basis pianovaardigheden en hoe je effectief en ontspannen kunt spelen. Al snel zul je merken dat je vooruitgang boekt en in staat bent om de muziek te spelen waar je van droomde. Daarnaast blijven we werken aan je techniek, houding, toonladders, akkoorden en muzikaliteit. Zonder te vergeten om plezier te hebben in onze lessen!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Juan

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.