Boeken = simpel

Joris

(4)
Enthousiast
Communicatief
Gezellig
Locatie Huis van de Wijk Propeller
vanaf€ 21,25per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Huis van de Wijk Propeller
vanaf€ 21,25per 30 min.

Biografie

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Joris Smit. Ik bespeel meerdere instrumenten, maar mijn hoofd discipline is zang. Vanaf groep 8 ben ik begonnen met zangles te nemen en vanaf dat moment tot nu, heb ik veel ervaring opgedaan met het zingen. Ik ben voornamelijk een pop zanger maar andere genres zoals: Soul, rock, musical, kleinkunst en jazz, zijn mij ook zeker niet onbekend. Naast het zingen speel ik ook gitaar, drums, piano, bas en Cajon. Op Cajon heb ik bij verschillende akoestische bandjes gespeeld als sessie muzikant.

Muziek schrijven is ook iets wat ik graag doe. Dit gebruik ik dan ook vaak voor de band waarin ik zing, genaamd: The Havanas. Momenteel studeer ik voor de opleiding Docent muziek aan het conservatorium in Rotterdam. Hiervoor heb ik de opleiding muzikant/producer afgerond op het Albeda college. Op deze opleiding heb ik voornamelijk geleerd hoe je je als artiest kan profileren in de muziek wereld. Als muzikant heb ik bij deze opleiding veel ervaring opgedaan door les te krijgen in: Business, Songwriting, Band les en het produceren van muziek in een programma. Met dat laatste ben ik ook vaak mee aan de slag. De liedjes die ik schrijf neem ik met dat programma op en bewerk ze tot een mooi klinkend geheel. Door al deze vaardigheden kan ik me voor mijn gevoel vrij bewegen in de muziek wereld. Zo leer ik steeds weer nieuwe dingen bij en raak ik nooit uitgeleerd.

Cursus Zangles

Wat gaan we doen in de lessen?

Als u bij mij zanglessen komt volgen is het doel van de les dat u met een brede glimlach naar huis gaat. Plezier hebben met het zingen staat centraal, maar we gaan ook zeker flink aan de slag. We werken bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Hoe gebruik ik mijn stem?
  • Wat kan ik allemaal met mijn stem?
  • Timing.
  • Intonatie.
  • Improvisatie.

We beginnen iedere les met even kort in te zingen en gaan vervolgens aan de slag met het geen waar u aan wilt werken. Het meest handige is dat u zelf met een nummer komt dat u wilt zingen. Laat dit van te voren aan mij weten, zodat ik het nummer zelf ook kan voorbereiden. Hiernaast besteden we ook aandacht aan het improviseren met je stem. Als zanger ben ik ervan overtuigd dat improviseren meerwaarde heeft. Stel, u weet even de melodie lijn niet meer, of u bent de tekst vergeten? Als u een beetje kan improviseren kunt u dat op zulk soort momenten muzikaal oplossen en niemand die iets door heeft. Bovendien kan improviseren je veel vrijheid en creativiteit bieden. Uiteraard is dit natuurlijk persoonlijk. Mocht je zelf muziek schrijven en je wilt een eigen liedje zingen? Neem het mee! Altijd leuk en leerzaam om aan eigen werk te sleutelen.

Cursus Gitaarles beginners

Ben je net begonnen met gitaar spelen, of zou je simpel weg een beetje het instrument willen leren beheersen. Dan kan ik jou helpen. Ik ben zelf van nature zanger maar beheers ook basis skills op het gebied van gitaar. Ik schrijf er liedjes mee en begeleid mezelf als ik zing. We gaan dan samen vooral aan de slag met:

  • Spelen van akkoorden.
  • Slag.
  • Verschillende manieren van spelen.
  • Soleren.

Mocht je interesse hebben, stuur me dan een bericht en dan maken we een afspraak.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Joris

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.