Boeken = simpel

Jordi

Locatie CAB-Rondom
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles aan huis
Privéles
Locatie CAB-Rondom
vanaf€ 20per 30 min.

Klassiek en elektrisch gitaar

Ik ben Jordi Wolff en op mijn 8e begon ik met gitaar spelen. Eerst heb ik een aantal jaar klassiek gitaarles gehad en noten leren lezen, waarna ik elektrisch ben gaan lessen en spelen. Toen ik 18 was begon ik op de Nederlandse Popacademie in Utrecht met als hoofdvak gitaar en daar ben ik na 3 jaar met veel plezier afgestudeerd. Toen ik jonger was haalde ik vooral mijn inspiratie uit John Frusciante van Red Hot Chili Peppers en John Mayer. Tegenwoordig heb ik een brede muzieksmaak en haal ik mijn inspiratie uit the Beatles of Todd Rundgren, tot Tame Impala, King Gizzard & the Lizard Wizard en nog veel meer.

Gitaarles

Gitaarles voor beginners en gevorderden. Ik heb zelf meer dan 12 jaar gitaarles gehad en 3 jaar muziek gestudeerd. Daarnaast heb ik veel ervaring met bandjes. In de lessen kan ik je van alles leren; noten lezen, muziektheorie, akkoorden/omkeringen, liedjes spelen en nog meer. Het is maar net wat jij wilt leren! Voor de proefles heb ik een leeninstrument beschikbaar. Als je van te voren laat weten wat je graag wilt behandelen dan kan ik de les daarop voorbereiden.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Jordi

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.