Boeken = simpel

Jobbe

Thuisstudio Talent Square
vanaf€ 20per 30 min.
Privéles
Privéles aan huis
Thuisstudio Talent Square
vanaf€ 20per 30 min.

Introductie

Hoi! Mijn naam is Jobbe. Ik ben een zanger acteur en maker afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. Inmiddels heb ik 10 jaar zangervaring. Mijn specialiteit bevind zich op het sneivlak van muziektheater, musical kleinkunst en klassiek. Zingen was voor mij altijd al een uitlaat klep. Dé manier om ongegeneerd te delen hoe je je voelt. Momenteel werk ik met veel plezier in het veld en geef ik ook les, zowel aan beginners als gevorderden, aan hobbyisten en diegenen die graag de muziektheater/musical kant op willen. Mocht je interesse hebben, schroom vooral niet en boek een proefles!

Zangles voor Beginners

Altijd al willen zingen, maar nog nooit de stap durven zetten? Of wil je graag je douche verruilen voor een podium? Of net dat ene nummer kunnen zingen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of begint te bouwen aan je droom. ik kan je helpen met de ontwikkeling van je zang. In deze lessen gaan we werken aan de basistechnieken van zingen. Sta je goed? Hoe zit je adem? Waar klink je? Wat wil je eigenlijk zingen? Daarnaast gaan we vooral een hoop plezier beleven. Nieuwsgierig geworden? Stuur een berichtje of schrijf je meteen in voor een proefles!

Zangles voor Gevorderden

Heb je al enige zangervaring en wil je de volgende stap zetten? Wil je gedegen zangles richting muziektheater en musical repertoire of droom je later zelf het vak in te gaan? Ik help je graag op weg. Aan je hand van je vraag gaan zetten we een stip aan de horizon en gaan we op weg naar de volgende stap in en ontwikkeling als zanger. Of je nu wilt groeien in je bereik, ander repertoire wilt verbeteren of wilt toewerken naar je auditie, ik sta je graag bij in je reis. Wil je meer weten, stuur gerust een berichtje of boek nu een proefles!

Auditietraining/ coaching

Heb je binnenkort een auditie en wil je er iets beter voorbereid staan? Ik kijk graag met je mee! Ik kan je coachen opdat je nog zelfverzekerder en voorbereid je moment kan pakken wanneer het telt. Interesse? Stuur gerust een berichtje!

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Jobbe

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.