Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Mathenesserdijk
(3)
Privéles
Basgitaarles
Contrabasles
Gitaarles
Muziekproductie
Muziektheorie
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Afgestemd op jouw wensen

Jeroen geeft basgitaarles en gitaarles, en is op de basgitaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht (bachelor) en Rotterdam (master). Jeroen heeft veel bandervaring bij bands in uiteenlopende genres. In Jeroen’s bas- en gitaarlessen komen onder andere muziektheorie, arrangeren en componeren aan de orde. De lessen zijn daarnaast praktisch en gericht op snel resultaat. De lessen worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw wensen als cursist.

Basgitaardocent met cursist

Eigen nummers spelen

Tijdens de lessen kan je je eigen favoriete nummers oefenen. Aandachtspunten tijdens de bas- en gitaarlessen zijn: sound, techniek, ritme, harmonie en natuurlijk groove omdat dit voor elke bassist en gitarist van belang is. De lessen zijn praktisch ingericht zodat je als bassist of gitarist zelf aan de slag kan en eventueel kan meedraaien in een band. Aan de hand van deze nummers gaan we dieper in op de theorie erachter, dat zorgt ervoor dat het leren van nummers een stuk makkelijker word.

Auditie/Theorie/Gevorderden

Als je al verder gevorderd bent gaan we het in les les veel hebben over hoe je je eigen sound kan maken. Vaak zit je op een gegeven moment ‘vast’ in dingen die je altijd speelt, en dat kan een saai worden voor jezelf. We gaan je techniek en kennis van muziektheorie zo veel mogelijk aan elkaar koppelen. We gaan het hebben over muzikaal voorstellingsvermogen, frasering, time, groove, en sound. Het doel is om uiteindelijk minder voorbedachte ‘licks’ te spelen, maar in het moment met het meest muzikale idee te komen in die situatie. Ik laat je zoveel mogelijk mee spelen met tracks die geen bas of gitaar hebben, net alsof je op het podium staat. Ook als je auditie wil gaan doen kan ik je daarvoor klaarstomen, en je alles bijbrengen wat je wil weten.

Jeroen geeft muziekles in zijn thuisstudio aan de Mathenesserdijk 280 A2 in Rotterdam Spangen.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Mathenesserdijk in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Jeroen