Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Mathenesserdijk
(2)
Privéles
Basgitaarles
Contrabasles
Gitaarles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Afgestemd op jouw wensen

Jeroen geeft basgitaarles en gitaarles, en is op de basgitaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht (bachelor) en Rotterdam (master). Jeroen heeft veel bandervaring bij bands in uiteenlopende genres. In Jeroen’s bas- en gitaarlessen komen onder andere muziektheorie, arrangeren en componeren aan de orde. De lessen zijn daarnaast praktisch en gericht op snel resultaat. De lessen worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw wensen als cursist.

Basgitaardocent met cursist

Eigen nummers spelen

Tijdens de lessen kan je je eigen favoriete nummers oefenen. Aandachtspunten tijdens de bas- en gitaarlessen zijn: sound, techniek, ritme, harmonie en natuurlijk groove omdat dit voor elke bassist en gitarist van belang is. De lessen zijn praktisch ingericht zodat je als bassist of gitarist zelf aan de slag kan en eventueel kan meedraaien in een band. Jeroen geeft muziekles in zijn thuisstudio aan de Mathenesserdijk 280 A2 in Rotterdam Spangen.

Stel je vraag aan Jeroen

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Mathenesserdijk in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Boek nu je proefles