Boeken = simpel

Jeroen

(3)
Geduldig
Eigentijds
Deskundig
Locatie Keilestraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 21per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Keilestraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 21per 30 min.

Creativiteit leren toepassen

Jeroen Dirrix (pianist, componist en producer) geeft pianoles, songwriting, muziekproductie en muziektheorie op twee locatie’s in Rotterdam. Jeroen is begonnen als drummer aan het Utrechts conservatorium. Later heeft hij na zijn drumstudie twee jaar Compositie gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Hier heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van muziekcompositie en piano. In zijn lessen staan het ontwikkelen van het gehoor, muzikaal gevoel, ritme, theorie en het behendig leren spelen van de piano centraal. Een pianoles die meer gericht zal zijn op leren improviseren en het toepassen van creativiteit bij het bedenken en/of schrijven van jouw eigen stukken! Gespecialiseerd in modern-klasssieke pianomuziek zijn liefhebbers van Ludovico Einaudi, Nils Frahm, Philip Glass en Yann Tiersen (minimal-music) hier aan het juiste adres! Leerlingen kunnen zich vanaf 14 jaar oud inschrijven.

Pianoles op een vleugel

Door de vele jaren speel-ervaring in uiteenlopende stijlen, optredens op vele grote podia van Nederland (en daarbuiten) en kan hij zowel beginners als gevorderden helpen hun spel verder te ontwikkelen. De wensen van de leerling en gewoon lekker spelen staan, met het oog op resultaat, centraal tijdens zijn lessen. In zijn pianolessen speel je op een vleugel!

Naast piano en drums heeft Jeroen zich ook ontwikkeld op het gebied van het produceren van elektronische muziek. Een ervaren gebruiker van Ableton Live, andere software en door vele opnames en het af-mixen van producties geeft hij ook productie lessen en Ableton Live cursussen.

Pianolessen, songwriting en muziektheorie geeft Jeroen thuis in Rotterdam Centrum aan de Graaf Florisstraat.

Pianodocent met cursist

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Jeroen

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.