Boeken = simpel

Locatie: Locatie BSO Pierewaaier
(7)
Privéles
Basgitaarles
Gitaarles
Songwriting
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Meer dan 20 jaar ervaring

Gonçalo groeide op in Portugal in een muzikale familie, zo speelde zijn opa banjo en zijn zus piano. Hij begon op 15 jarige leeftijd met het bespelen van de Portugese 10 snarige gitaar. Zijn eerste bijbaan was het spelen van ‘Fado’ (Portugese muziekstijl) in het theater. Zijn favoriete stijlen zijn latin en jazz.Gonçalo is een gepassioneerde musicus en een enthousiaste docent met veel affiniteit voor lesgeven. Hij weet volwassenen en kinderen te motiveren en te inspireren om over muziek te leren, muziek te luisteren en natuurlijk zelf te maken. Zijn professionele houding komt voort uit een brede theoretische kennis die hij zowel tijdens zijn studie als op het podium heeft opgedaan. Gonçalo heeft meer dan 20 jaar ervaring als docent en neemt voor iedereen de tijd om de lesstof helder en geduldig over te brengen.

Gitaardocent met cursist

Gitaarles en basgitaarles

Tijdens de gitaarles en basgitaarles leer je alle technieken die belangrijk zijn om jouw favoriete muziek te spelen. Technieken die je zult leren zijn bijvoorbeeld fingerpicking en plectrum gebruik maar ook creatief omgaan met improvisatie. In zijn lessen besteed Gonçalo specifiek aandacht aan gehoorontwikkeling door zingen en naspelen van melodie. Wanneer je meer inzicht krijgt in de muziek die je hoort leer je om op gehoor zelf nummers te kunnen naspelen.

Gitaardocent met cursist

Zangles

Bij het maken van eigen muziek liep Gonçalo ertegenaan dat hij beter wilde kunnen zingen. Hij heeft zich daarom volledig in de wereld van zang gestort en raakte hier erg enthousiast over. De basis van de zangles bij Gonçalo is de Italiaanse muziekstijl ‘Belcanto’. Deze zangtechniek komt uit de operawereld. Kom je op zangles, dan wordt er altijd gekeken waar jij aan wilt werken. Wil je allround beter leren zingen of loop je tegen een specifiek probleem aan dan krijg je een specifieke oefening aangeboden.Gonçalo: “Iedereen is geboren met zijn of/haar eigen stemgeluid. Bij de zangles gaat het om het ontwikkelen van je eigen stemgeluid.” Daarnaast maakt Gonçalo graag gebruik van de techniek van de ‘speechlevel singing’. Hierbij gaat het om het bereiken van een zo natuurlijk mogelijk geluid. “Je stem is je meest persoonlijke en pure uitingsvorm. Daarom is het heel belangrijk om te werken aan je stemgeluid.”

Songwriting

Als je interesse hebt in het zelf schrijven van nummers kan Gonçalo je helpen met zowel de begeleiding op je instrument als het schrijven van de nummers. Veel nummers beginnen op de gitaar of de piano. Het kan zijn dat je begint met een tekst of juist dat je al een melodie hebt waar je iets mee wilt. Tijdens de lessen wordt tevens aandacht besteed aan muziektheorie en techniek.Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben dan kan deze altijd stellen tijdens een proefles!

Techniek en toepassing

Techniek ontwikkelen en het toepassen van de geleerde technieken zijn de twee onderdelen die in iedere les van Gonçalo terugkomen. Deze methode werkt voor de meeste mensen. Hij heeft hart voor zijn vak en daardoor ontstaat er voor zijn leerlingen ruimte om zich muzikaal te ontwikkelen en te groeien. Heb je nog twijfels over je eigen talent? Volgens Gonçalo is de succesformule 10% talent en 90% inzet!Je bent van harte welkom om langs te komen voor een proefles zang, gitaar of basgitaar.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie BSO Pierewaaier in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Gonçalo