Boeken = simpel

Georgia

(10)
Vriendelijk
Coachend
Deskundig
Thuisstudio Vierambachtsstraat
vanaf€ 23,50per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Vierambachtsstraat
vanaf€ 23,50per 30 min.

Componist, pianist en zangeres

Ik ben Georgia uit Cyprus. Ik ben een componist, pianist en zangeres. Ik heb mijn bachelor compositie gehaald in Utrecht en mijn master in Rotterdam. Tevens studeer ik al klassieke piano vanaf mijn vijfde! In onze lessen ontdek ik graag met jou de passie voor muziek. Dit geven we samen echt karakter door het bespelen van de piano of door het componeren van een muziekstuk!

Twee richtingen

Lesgeven is voor mij een proces met twee richtingen. Een proces van geven en krijgen door de input van elkaar. Ik deel mijn ervaring en mijn passie voor muziek graag met jou als leerling. Ook groei ik van jouw ervaring en passie als docent en persoon.Door mijn brede opleiding in compositie, van pop tot theater, dans en elektronische muziek, heb ik veel kennis opgedaan over dingen als harmonie, analyse en muziekgeschiedenis en kan ik gehoortraining bieden op een hoog niveau in verschillende muziekstijlen. Ik geef ook lessen in theorie, solfège en gehoortraining.Bovendien ben ik kundig in het doceren van kandidaten die zich voor het conservatorium willen inschrijven. Met een intensief programma waarin theorie, solfège en gehoortraining worden gedoceerd bereid ik je compleet voor op de toelating voor het conservatorium.

Cursusaanbod

Ik geef lessen voor alle leeftijden en op alle niveaus:

  • Piano (Klassiek en Lichte Muziek)
  • Zang (voor beginners)
  • Compositie – arrangeren
  • Songwriting
  • Muziektheorie
  • Gehoortraining
  • Muziekproductie – Logic

Tijdens onze eerst les zullen we voornamelijk kijken wat jouw muzikale interesses zijn, wat jouw niveau is en wat je met je lessen wil bereiken. Zo kan ik een plan maken en houd ik rekening met wat jij wil en wat je motiveert.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Georgia

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.