Boeken = simpel

Reviews

Kees
Deskundig
28-02-2019 Vanaf 8 lessen
Mandy
14-03-2019 Na de proefles

George

(2)
Deskundig
Locatie Capelseweg
vanaf€ 20per 30 min.
Privéles
Locatie Capelseweg
vanaf€ 20per 30 min.

Muzikaliteit meegeven

Als drummer ben je (samen met de bassist) de drijvende kracht van de band. Dat betekent wel dat je verantwoordelijk bent voor de hele sfeer van een liedje, want je bepaalt het tempo, de dynamiek en de groove. Er komt dus ook een hoop muzikaliteit bij kijken en dat is wat ik mijn leerlingen vooral mee wil geven. Daarnaast werken we in de les natuurlijk ook aan techniek: rudiments, onafhankelijkheid en noten lezen zijn een aantal dingen die aan bod komen. Toen ik voor het eerst een drumstel zag, was het liefde op het eerste gezicht. Daarom wil ik andere mensen ook laten zien hoe leuk het kan zijn om te drummen!

Jazz academie

George heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het spelen van veel verschillende muziekstijlen. In 2014 is hij cum laude afgestudeerd aan de Jazz & Pop afdeling van het Artez conservatorium, waarna hij in 2016 zijn master diploma heeft behaald aan de Codarts Jazz Academie in Rotterdam. Momenteel drumt hij in verschillende formaties waarin hij uiteenlopende stijlen speelt (Jazz tot Pop/Rock). Daarnaast heeft hij ruim acht jaar ervaring met lesgeven. George geeft drumles in Capelle aan den IJssel.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met George

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.