Boeken = simpel

Frank

(3)
Doelgericht
Didactisch
Deskundig
Locatie Huis van de Wijk Propeller
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Huis van de Wijk Propeller
vanaf€ 20per 30 min.

Jazzgitaar en Afrikaanse muziek

Gitaarspelen op podia over heel de wereld? Daar hoef je niet perse beroemd voor te zijn, je moet wel openstaan voor een muzikale uitdaging.Ik begon met gitaarspelen toen mijn oudere zus een elektrische gitaar te leen kreeg. Daar heeft ze nooit op gespeeld want ik heb die gelijk ingepikt! Geïnspireerd door bands zoals Nirvana en Green Day heb ik in eerste instantie mijzelf gitaar leren spelen. Toen het tijd werd om een beroep te kiezen ben ik jazzgitaar gaan studeren aan het Rotterdams conservatorium. Naast heel veel verschillende muzikanten kwam ik daar ook in contact met allerlei verschillende genres van muziek waaronder Afrikaanse muziek. Na mijn studie speelde ik op podia en festivals over heel de wereld met de wereldmuziek band ‘Mdungu’ en de jazzrock band ‘Benoit Martiny Band’.Terug in Nederland wachtte de Rotterdamse popscene, oa. de bands van singer songwriters Mark Lotterman en Bart Hoevenaars (Sir Ian), de bands ‘Hummingville’, ‘The New Earth Group’, Papa Goni’ en ‘Boka de Banjul’. De laatste 5 jaar ben ik ook intensief bezig met het produceren, opnemen, mixen en masteren van muziek in mijn studio ‘Studionas’.

Gitaarles

Ik geef al ruim 15 jaar gitaarles. In het verleden werkte ik met lesboeken maar tegenwoordig stem ik mijn lessen volledig op de leerling af. Aan de hand van liedjes die jij leuk vindt leer je alle gangbare technieken. Of het nu een liedje uit een game is, Katy Perry, ‘classic rock’ of klassiek, ik leer jou hoe je het kan spelen en ik schrijf het voor je op. Zo stellen we jouw eigen op maat gemaakte lesboek samen.

Ukeleleles

De ukelele is een heel leuk instrument. Het is een stuk makkelijker om mee te beginnen dan gitaar dus je kan al heel snel echte liedjes erop spelen. Qua techniek lijkt de ukelele ook erg op de gitaar dus je kan makkelijk van het ene op het andere instrument overstappen. Ik heb meerdere gitaren en ukeleles in huis dus voor de les kan je altijd iets lenen. Een goeie ukelele heb je al vanaf 40 euro, een (nylonsnarige) akoestische gitaar vanaf 75 euro.

Gevorderden

Ben je al gevorderd maar wil je nog dieper in de (gitaar)muziek duiken? Ik heb met succes leerlingen voorbereid op het conservatorium. Maar zelfs met een beetje muziek theorie kan je jouw gitaarsolo’s al een stuk interessanter maken, voor jezelf en wellicht jouw fans! Ook kunnen we ons verdiepen in de ‘sound’ van de gitaar. Dat begint natuurlijk bij je vingers maar over versterkers, pedaaltjes, snaren en plectrums valt ook nog een hoop te zeggen! Ik ben vooral gespecialiseerd in (Classic) Rock, Jazz en Afrikaanse muziek maar eigenlijk vind ik alle gitaarmuziek wel interessant.

Instrumenten

Ik heb meerdere gitaren en ukeleles in huis dus voor de les kan je altijd iets lenen. Een goeie ukelele heb je al vanaf 40 euro, een (nylonsnarige) akoestische gitaar vanaf 75 euro. Een elektrische gitaar is natuurlijk wat duurder, hiervoor geef ik graag advies.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Frank

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.