Boeken = simpel

Erik

(6)
Enthousiast
Deskundig
Vriendelijk
Locatie Vondelweg
vanaf € 21 per 30 min.
Privéles
Locatie Vondelweg
vanaf € 21 per 30 min.

Muzikale visie verbreden

Erik Stein (Luxemburg, Fischbach) begon in 1999 aan zijn studie aan het Conservatorium van Echternach (LU) waar hij les kreeg van de beste drummers en docenten uit het vak, Boris Dinev en Benoit Martiny. Om zijn muzikale visie te verbreden reisde hij hierdoor af naar Nederland waar hij in september 2011 zijn studie begon aan het Rotterdam Pop Conservatorium. Hier werd Erik opgeleid door Hans Eijkenaar (KaYak, The Voice of Holland, Anouk) en Juan van Emmerloot. Tijdens zijn studies begon hij zelf met privé drumlessen te geven, wat later resulteerde in een eigen drumschool, en werkt hij als drumdocent bij verschillende muziekinstanties.

Erik wilde zijn muzikale visie verbreden en reisde hierdoor af naar Nederland waar hij in september 2011 zijn studie begon aan het Rotterdam Pop Conservatorium. Hier werd hij opgeleid door Hans Eijkenaar (KaYak, The Voice of Holland, Anouk) en Juan van Emmerloot. Tijdens zijn studies begon hij zelf met privé drumlessen te geven, wat later resulteerde in een eigen drumschool, en werkt hij als drumdocent bij verschillende muziekinstanties.

Allround muzikant

Naast zijn functie als docent is Erik ook een uitvoerend muzikant, dit laat hij zien in zijn bands: Birdbones en Golden Caves. Nadat hij in 2015 afstudeerde aan het Conservatorium breed hij zijn netwerk uit met bands zoals Kid Harlequin en Queen Forever (Queen tributeband), Erik heeft een grote passie voor muziek en profileert zichzelf als een allround muzikant, die zowel in de studio, als drumdocent in een muziekschool, als op het podium te vinden is. Hierdoor heeft hij veel kennis op alle vlakken die hij graag doorgeeft aan zijn leerlingen.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Vondelweg in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens. Let op: wegens de coronamaatregelen kan de docent aanbieden om de lessen op dit moment via video te laten verlopen.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft momenteel geen beschikbaarheid, maar je kunt een bericht sturen via het contactformuluer.

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Erik

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.