Boeken = simpel

Erik

(10)
Deskundig
Vriendelijk
Enthousiast
Locatie Capelseweg
vanaf€ 22per 30 min.
Privéles
Locatie Capelseweg
vanaf€ 22per 30 min.

Muzikale visie verbreden

Erik Stein (Luxemburg, Fischbach) begon in 1999 aan zijn studie aan het Conservatorium van Echternach (LU) waar hij les kreeg van de beste drummers en docenten uit het vak, Boris Dinev en Benoit Martiny. Om zijn muzikale visie te verbreden reisde hij hierdoor af naar Nederland waar hij in september 2011 zijn studie begon aan het Rotterdam Pop Conservatorium. Hier werd Erik opgeleid door Hans Eijkenaar (KaYak, The Voice of Holland, Anouk) en Juan van Emmerloot. Tijdens zijn studies begon hij zelf met privé drumlessen te geven, wat later resulteerde in een eigen drumschool, en werkt hij als drumdocent bij verschillende muziekinstanties.

Allround muzikant

Naast zijn functie als docent is Erik ook een uitvoerend muzikant, dit laat hij zien in zijn bands: Birdbones en Golden Caves. Nadat hij in 2015 afstudeerde aan het Conservatorium breed hij zijn netwerk uit met bands zoals Kid Harlequin, NIN Tribute, Queen Forever, The Mumble Jumble, Erik heeft een grote passie voor muziek en profileert zichzelf als een allround muzikant, die zowel in de studio, als drumdocent in een muziekschool, als op het podium te vinden is. Hierdoor heeft hij veel kennis op alle vlakken die hij graag doorgeeft aan zijn leerlingen.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Erik

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.