Boeken = simpel

Emi

(3)
Vriendelijk
Enthousiast
Doelgericht
Thuisstudio Slunterweg
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Slunterweg
vanaf€ 20per 30 min.

Hallo! Ik ben Emi – ik ben muzieklerares/muzikant uit Engeland. Leuk om je te ontmoeten!

Mijn verhaal?

Je zou kunnen zeggen dat muziek in mijn bloed zit en dat mijn jeugdherinneringen zijn gevuld met muziek. Als klein meisje bracht ik veel tijd door in mijn moeders eigen muziekschool en ik deed daar als een kind in de snoepwinkel gretig mee met alles en iedereen.

Mijn vroege muzikale opleiding was vooral klassiek en ik heb het geluk gehad dat ik al heel jong het beste onderwijs kreeg dat ik me maar kon wensen: ik had zangles, zong in de kathedraal van  Gloucester en speelde in orkesten. Rond mijn 14e rondde ik alle niveaus van de ABRSM (zang en piano) succesvol af. Rond die tijd ontdekte ik mijn grote liefde voor songwriting en in de jaren daarna bracht de muziek me nieuwe avonturen in het hele land. Een aantal hoogtepunten daarvan waren voor mij: optreden in de VIP-lounge van de O2-arena (Bastille pre-show), ‘BBC introducing’, Sofar Sounds, Ronnie Scott’s TV-nights, mijn eigen headline shows uitverkopen, support acts voor bijvoorbeeld JP Cooper, radio-optredens en het publiceren van muziek via Sony.

In de zomer van 2020 verhuisde ik naar Nederland en begon ik mijn studie Jazz & Pop vocals aan de HKU (Hogeschool voor de Kunst, Utrecht). Ik ben compleet gevallen voor Nederland (de steden, de mensen, de taal) en ik verheug me op alles wat Nederland me gaat brengen nu ik hier steeds meer geworteld raak. Ik zing in het a capella koor Maze Voices (uit Rotterdam, maar wereldwijd optredend). En op 15 mei a.s. start ik met de Limelight Sessions in Cultura, Ede. Zo’n vier jaar geleden zette ik deze muzikale avonden – in samenwerking met de BBC – op in Gloucester (VK). Inmiddels hebben we al een aantal geweldige artiesten kunnen boeken voor de Nederlandse versie, waaronder: Joe Buck, Hannah Mae, Nick Wilson, Hannah Grace, en dit avontuur kan alleen maar mooier worden.

Lessen geven

Niet alleen muziek maken is mijn passie – lesgeven zeker ook! Ik heb zeven jaar ervaring met het geven van zang- en pianolessen (alle leeftijden en niveau’s) en heb al veel leerlingen geholpen zich succesvol voor te bereiden op tentamens in muziek en theater. En als ik één ding geleerd heb is het dat geen twee leerlingen hetzelfde zijn of willen van de lessen.  Misschien ben je jong en wil je ontdekken hoe ver je het kunt schoppen? Of misschien zat je vroeger op gitaar of pianoles en mis je je hobby? Misschien heb je zelfs al besloten dat je auditie gaat doen bij een conservatorium en zoek je naar een docent die je bij dat proces kan helpen? Ook niet iedereen leert op dezelfde manier, daarom ga ik met jou op zoek naar de perfecte lesvorm. Ik ben ook een groot liefhebber van talen en – behalve native speaker – gediplomeerd docent Engels. Ik vind het geweldig als ik leerlingen en artiesten kan helpen met hun uitspraak van het Engels.

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Emi

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.