Boeken = simpel

Danielle

(1)
Vriendelijk
Goed met kinderen
Geduldig
Thuisstudio Stroyenborchdreef
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Privéles
Thuisstudio Stroyenborchdreef
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.

*let op. De muzieklessen zijn in Amersfoort.

Introductie

Hallo! Ik ben Danielle. Op m’n 12de ben ik begonnen met gitaar spelen en sinds dien nooit meer gestopt. Vorig jaar ben ik afgestudeerd tot muziektherapeut. Deze opleiding heeft mij de kracht van muziek laten ervaren zoals hoe muziek gebruikt kan worden om onze eigen emoties te uiten, ons energie te geven maar bovenal veel plezier te laten beleven. Dat laatste staat in mijn lessen centraal, plezier! Muziekgenres die mij aan het hart liggen zijn pop, rock, blues, funk en country. Denk hierbij aan artiesten zoals John Mayer, Ed Sheeran en Johnny Cash, maar ook wat stevigere bands zoals Muse, Red Hot Chili Peppers en Imagine Dragons. Eigenlijk sta ik open voor alles wat op m’n pad komt en staat het jou vrij om met verzoekjes te komen waar we samen aan gaan werken. Binnen de lessen kijken we samen naar hoe we jouw creativiteit kunnen ontwikkelen op een manier die het beste bij jou past.

Gitaarles

De gitaarlessen zijn geschikt voor elk niveau en kunnen zowel op een akoestische als elektrische gitaar aangeboden/gegeven worden.
Binnen de lessen leer je al gauw meespelen met jouw favoriete muziek door middel van akkoorden en gitaartabs.  Ook leer je improviseren aan de hand van verschillende technieken. Aan het einde krijg je de behandelde liedjes en oefeningen op bladmuziek mee naar huis.
Er is een (elektrische) leengitaar beschikbaar.

Basgitaarles

Twee jaar geleden ben ik basgitaar gaan spelen in een band en bij jam-avonden. Dit heeft mij in zeer korte tijd veel gebracht waarin veel verschillende stylen op mij af kwamen. Van Pink Floyd tot Maghan Trainor en alles daar tussenin. De basgitaar is een super leuk en funky instrument waar je veel mee kan. De basgitaarlessen zijn geschikt voor leerlingen die met hun favoriete muziek willen leren meespelen. We besteden aandacht aan ritme en groove waardoor je al snel de meest ionische baslijntjes kan meespelen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het leren improviseren en samenspelen met verschillende instrumenten. Je hebt hiervoor zelf je eigen basgitaar nodig.

Keyboardles/pianoles

Tijdens mijn opleiding kreeg ik de mogelijkheid om piano te leren spelen. Ik heb ervaren hoe mooi dit instrument is en heb ontdekt hoe ik op een laagdrempelige manier met vele popsongs kan meespelen. Dit wil ik aan mijn leerlingen doorgeven. Binnen de keyboard/pianolessen ligt de focus daarom op het leren meespelen van jouw favoriete muziek. We besteden aandacht aan het leren van akkoorden en herkenbare melodieën. Aan het einde krijg je de behandelde liedjes en oefeningen mee op bladmuziek of in een filmpje. Er is een keyboard beschikbaar op locatie.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Danielle

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.