Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Pompenburg
(1)
Privéles
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Een goede basis, nieuwsgierigheid en potentie

Ben je op zoek naar pianoles in Rotterdam Centrum of Noord? Dan kan je hiervoor terecht bij Daniel Leiro! Daniel is afgestudeerd als klassiek pianist en heeft inmiddels meer dan 8 jaar ervaring met lesgeven. Naast het lesgeven is Daniel actief als pianist en tenorzanger in kamermuziekensembles en verschillende koren. Ben je vooral geïnteresseerd in het leren spelen van bekende popnummers of jazz improvisaties? Ook daarvoor kan je bij Daniel terecht. De pianolessen zijn geschikt voor leeftijden vanaf 6/7 jaar.

Experimenteren op de piano

Bij het lesgeven vindt Daniel het belangrijk om te werken aan een goede basis naast de ontwikkeling van hun eigen nieuwsgierigheid en potentie: “Ik moedig mijn leerlingen altijd aan om te experimenteren, om dingen te vragen, voor zichzelf te denken en plezier te hebben in wat ze doen”. Lijkt dit je wat? Dan ben je welkom voor een proefles!

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Pompenburg in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Daniel