Boeken = simpel

Daniel

(3)
Geduldig
Stipt
Doelgericht
Locatie Vijverhofstraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Vijverhofstraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.

Een goede basis, nieuwsgierigheid en potentie

Ben je op zoek naar pianoles in Rotterdam Centrum of Noord? Dan kan je hiervoor terecht bij Daniel Leiro! Daniel is afgestudeerd als klassiek pianist en heeft inmiddels meer dan 8 jaar ervaring met lesgeven. Naast het lesgeven is Daniel actief als pianist en tenorzanger in kamermuziekensembles en verschillende koren. Ben je vooral geïnteresseerd in het leren spelen van bekende popnummers of jazz improvisaties? Ook daarvoor kan je bij Daniel terecht. De pianolessen zijn geschikt voor leeftijden vanaf 6/7 jaar.

Experimenteren op de piano

Bij het lesgeven vindt Daniel het belangrijk om te werken aan een goede basis naast de ontwikkeling van hun eigen nieuwsgierigheid en potentie: “Ik moedig mijn leerlingen altijd aan om te experimenteren, om dingen te vragen, voor zichzelf te denken en plezier te hebben in wat ze doen”. Lijkt dit je wat? Dan ben je welkom voor een proefles!

Waar kun je les volgen?

Deze docent biedt ook videolessen aan, als je de lessen online wil volgen. Klik hier om een videoles te boeken.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Daniel

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.